Barátkoznátok egy pszihiátriai beteggel? Ha ismernétek olyat?
Figyelt kérdés
Szal egy olyan embereel akiről tugyjátok h a pszihiátriára kell járnia meg gyógyszereket kap. Am nem láccik úgy semmi gáz rajta csak h kicsit szét van esve a gondolatai a fejében meg lassaban fogja fel a dolgokat de am átlagos ember. Ti barátkoznátok egy ien emberrel? Vagy ha nem mért nem?
Csak azért kérdem mert nincsenek túl jó tapasztalataim :/
16/F
2011. márc. 21. 18:23
1/22 anonim válasza:
Én az összes barátomat a pszichiátrián ismertem meg, szóval igen.:D
2/22 anonim válasza:
A felnőttek (bocs) igen, barátkoznak ilyen emberekkel. Viszont Te látod jól, hogy sajnos nem százasok, roppant nehéz velük. Csak akkor érdemes - a beteg érdekében, - ha a másik fél valamiért komolyan gondolja.
4/22 anonim válasza:
Második Elsőnek: miért voltál a pszichiátrián? Nem muszáj válaszolni! Csak ha van kedved.
5/22 anonim válasza:
Ezer féle lehet, hogy oda jár - ez egy faktor
Sok mindentől függ még - úgyhogy, azt mondom:lehet.
6/22 anonim válasza:
Hát ha ránézésre látszik, hogy nem komplett akkor nem. Ha csak tudnám róla később, az nem zavarna, egy csomó olyan ember van akinek pszihiátriára kell járnia, de amúgy teljesen normális (mármint amíg jár oda és beszedi a gyógyszereit.)
7/22 anonim válasza:
Igen, feltéve, hogy tud helyesen írni :P
8/22 A kérdező kommentje:
Csak én úgy látom h aki ezt meg tugyja rólam az vagy meg ijed vagy azt hiszi h én ezt csak azért cisnálom h sajnáljanak vagy nemtom :O Aztán nemtom h mit tehetnék ez ellen :/
2011. márc. 21. 18:52
9/22 A kérdező kommentje:
Igen, feltéve, hogy tud helyesen írni :P
próbálok XD
2011. márc. 21. 18:52
10/22 A kérdező kommentje:
első meik pszihiátrián voltál?
2011. márc. 21. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!