Barátkoznátok egy pszihiátriai beteggel? Ha ismernétek olyat?
Szal egy olyan embereel akiről tugyjátok h a pszihiátriára kell járnia meg gyógyszereket kap. Am nem láccik úgy semmi gáz rajta csak h kicsit szét van esve a gondolatai a fejében meg lassaban fogja fel a dolgokat de am átlagos ember. Ti barátkoznátok egy ien emberrel? Vagy ha nem mért nem?
Csak azért kérdem mert nincsenek túl jó tapasztalataim :/
16/F
Azért az még, hogy "pszichiátriai* beteg" elég tág keret a barátkozásra. A nikotinfüggők is annak számítanak, az alkoholisták is és akik néha bedepiznek is. És még egy csomó olyan dolog van amihez akár gyógyszer sem kellene(szerintem) a javuláshoz, szóval...
Viszont MSN-ezni fix, hogy nem lennék hajlandó ilyen helyesírással senkivel(najó valami fullos nővel lehet, egy keveset:)).
Nekem van egy nagyon jó barátnőm, szintén valamilyen skizofréniája van. Nagyon sokféle ez a betegség, vannak olyan fajtái, amit simán depresszió-félének lehet nézni. Anyukám is pszichiátriai beteg lett az utóbbi időben sajnos, mély depresszióval, meg valami demencia-félével. :S És igen, barátkozom vele...
Van viszont egy nagybátyám, akinek mindenféle bajai vannak, és nem kezelteti, és totál elviselhetetlen sokszor. Üldöztetési mániája van, meg mindenféle mániái, fóbiái, és ránézésre valami skizofrénia-féle is. Nagyon agresszív tud lenni, na őt meglehetősen nagy ívben kerülöm, és ha pár havonta valamiért muszáj összefutnunk, nagyon kedves vagyok vele, és akkor egész jófej.
Szóval kezeltesd, akkor nincs gáz. Kitartást! Jó, hogy korán észrevették, így sokkal jobban javítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!