Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerintetek nem undorito ha a...

Szerintetek nem undorito ha a szolot emberek tapossak? Undorito belegondolni h mir megiszod hany ember laba volt benne nem?

Figyelt kérdés

2016. okt. 19. 17:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor a csókot sem ajánlom neked, mert ott aztán annyi bacilus van, hogy ihajla! Sokkal-sokkal több, mint egy jól megmosott lábon.

Arról már nem is beszélve, hogy a nemi szerved senki máséval ne érintsd össze, mert ott vannak ám csuda dolgok...

Ami veled van, azt kényszernek hívják, egyfajta betegség - és ha magad nem tudod megoldani, akkor csak orvos tud rajta segíteni.

2016. okt. 20. 12:56
 12/17 Nagyfater ***** válasza:
100%

Már régóta nem tapossák a szőlőt, hanem géppel préselik, úgyhogy felesleges aggódnod.

Amúgy pedig ahogy fentebb írták: amikor még taposták, akkor csak tiszta lábbal léptek a dézsába, éppen úgy, ahogy a kenyértésztát is tiszta kézzel gyúrták. Továbbá akkoriban még nem volt divat a lábgomba, mivel nem viseltek műszálas zoknit és műanyag cipőt.... Végül: a forrásban lévő mustban elpusztul minden egészségre ártalmas kórokozó, kivéve az, ami túlzott must fogyasztásnál hasmenést okoz. :-))

2016. okt. 22. 08:16
 13/17 anonim válasza:
#5 Ilyen alapon semmit ne egyél amihez emberi kéz kell. Az alkohol mindent megöl.
2016. okt. 23. 07:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, h az alkohol mindent elpusztított, de maga a tudat nekem is unforìtó. Ezen logika alapján pl nem iszom házi mustot sem. Abban sár, por, penész, muslinca, és rovartetemek mind vannak marékszámra.
2016. okt. 23. 20:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#14: Pedig kb. pont ezektől lesz házi, nem pedig egyenízű "gyári" :)

De ennyi erővel ne egyetek se mézet, se párizsit, se savanyúkáposztát, se semmit ami háztáji tejből készült, kábé maradjatok meg a mekis hambinál meg a hasonló műkajáknál. Persze aztán ne csodálkozzatok, ha az immunrendszeretek a legkisebb hidegre is náthával meg influenzával reagál, mert semmit sem kap, amitől kondiban tudna maradni, edződni tudna...

2016. okt. 24. 01:33
 16/17 hun_74 ***** válasza:

Hol élsz te???

Ezt már régen préselik, és nem tapossák... :D

2016. okt. 24. 08:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyerekként én is így gondoltam, de aztán rájöttem, sokkal nagyobb gondjaim is lehetnek az életben, ilyenekkel nem kell foglalkozni! :)
2016. okt. 24. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!