Magyarok tényleg kedvesek/lojálisak?
Figyelt kérdés
Én nem tudom megítélni, legalábbis nem tudom mihez viszonyítani, tekintettel arra, hogy nem voltam még külföldön. Pár japán diákkal beszélgettem, megkérdeztem tőlük, miért szeretnek itt lenni, és azt mondták, hogy voltak már sok országban, de itt a legsegítőkészebbek és legkedvesebbek az emberek. Ez nekem eddig fel sem tűnt. Sőt, kicsit kételkedek is benne. De na.
Arról is beszéltek, hogy lojálisak vagyunk - barátainkhoz, családunkhoz, szeretteinkhez... stb. Meg, hogy látszik, hogy harcos nép vagyunk/voltunk, mint ők. Kicsit otthon is érzik magukat.
De visszatérve az alap kérdéshez. Tényleg kedvesek lennének itt az emberek?
2016. szept. 1. 06:25
1/3 anonim válasza:
Kikhez?
Látod, a háborúból menekülőkhöz lojalitásunk jegyében még népszavazást is rendezünk!
2/3 anonim válasza:
Biztos szerencséje volt. A legtöbb magyar bunkó, irigy, széthúzó, rasszista.
3/3 anonim válasza:
A harciasság tényleg látszik. Még saját fajtájának is neki megy a magyar. Nincs nehéz dolga az ellenségnek. Helyettük is pusztítja magát belülről ez a nép. Hiába mondja magát európainak, a jellem akkoris megmaradt belső-ázsiai nomádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!