Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Amerikában van húsvét? Ott is...

Amerikában van húsvét? Ott is ünneplik? Vagy ott ez nem szokás?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 13:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hat marpedig én ugy tudom, h a

"nyul hagyomany" az csillagaszati dolgokkal van osszefugesben, csillgaképekkel, és asztrologiai mondavilagi dolgok vannak ilyen modon megfogalmazva az utokor számára.

03-27 16:37

Amerikai kultura? Van olyan??Hat szerintem nem unnepelik, max megtartjak, mert ugye Amerikaban minden csinalunk, csak vasaroljatok mar valamit... Ami unnepet mi tartunk, s amerikai, annak is az a lenyege...piac szelesites. Kulonben is mien ertelme lenne nekunk a gazdag kulturankkal atvenni masok ures unnepeit?!

2010. márc. 31. 15:19
 22/23 anonim ***** válasza:
Azért ez a második legnagyobb ünnep nem túlzás egy kicsit? Ha a karácsony az első, akkor hálaadás, hanuka, halloween, július 4 következhet utána (nem feltétlen ebben a sorrendben) dehogy nem a húsvét a második legnagyobb, abban biztos vagyok.
2010. márc. 31. 16:18
 23/23 anonim ***** válasza:

Hát nem a masodik, mert az elso. A Karacsonynak nagyobb feneket keritunk, mert megint az ajandekozas, a fogyasztoi tarsadalom kihasznalasa...de a Husvet a legnagyobb unnep, mert akkor unnepeljuk Jezus feltamadasat.

Amerikaban viszont aki ktaolikus, az ezt tartja szm, s aki "amerikai.." az julius 4-t, aki zsido, az hanukat (igazi amereikai unnep...), stb. H melyik a legnagyobb, az felekezettol fugg elsosorban.

2010. ápr. 1. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!