Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amerikában el szokás köszönni...

Amerikában el szokás köszönni telefonbeszélgetések végén?

Figyelt kérdés
A legtöbb (ha nem az összes) filmben és sorozatban megfigyelhető, hogy a telefonbeszélgetések végén nem köszönnek el egymástól a felek, csak leteszik a telefont. Ez tényleg így működik ott, vagy csak a film 'egyszerűsítése' végett van így a filmekben?
2011. márc. 14. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Én már láttam olyan filmet amiben elköszönnek. Szerintem ott is szokás, alapvető illem.
2011. márc. 14. 13:04
 2/2 anonim válasza:
Persze, elköszönnek, a filmeknek ezt a megszokott hülyeségét ők sem igazán tudják mire vélni.
2011. márc. 14. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.