Mit tegyek, ha 22 évesen már most azt érzem, hogy nőgyűlölő vagyok és egy életre elegem van belőlük? Ha összejönne valami, akkor ez változna?
Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 18:14
41/43 A kérdező kommentje:
Aha. Képzelem, mennyi nehézséged lehetett a nőkkel, hogy ilyen megértő vagy. Biztos imádtak kamaszkorodban.
2015. jún. 8. 19:55
42/43 acelsziv válasza:
Egyáltalán nem. Piszok gátlásos voltam és vagy meg sem mertem szólítani őket, vagy visszautasítottak. Csakhogy elkezdtem tét nélkül haverkodni velük és megtanultam a nyelvüket és hogy hogyan kell bánni velük. Ma már nem gond megszólítanom egy bombázó csajt. Olyat, amilyenhez régen közel se mertem menni. Annyi a különbség, hogy ma már nem párkapcsolatot, hanem barátokat keresek.
43/43 A kérdező kommentje:
De mi a teendő, ha egyszer úgy érzed, beleszerettél egy lányba? Én régen rendszeresen beleestem csajokba, most már úgy érzem, ez a képesség kihalt belőlem, mert rájöttem, hogy nem éri meg. De vajon jó-e ez így? És hiába barátkozom velük, aki tetszik, az rendszerint foglalt...
2015. jún. 8. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!