BUDAPESTIEK, szerettek itt lakni? Ha igen miért, ha nem miért? Nem Bp-iek is vélekedhetnek.
Figyelt kérdés
Mindenféle indokra, tapasztalatra, véleményre kíváncsi vagyok, lehet szó emberekről, tömegközlekedésről, forgalomról, boltok minden, ami eszetekbe jut és zavar, szereted, utálod stb stb stb2010. febr. 1. 18:43
11/40 anonim válasza:
Nem mentem Pestre, mint írtam! A tanya meg a falu között van egy kis különbség!
12/40 anonim válasza:
Másféléve félig pesti vagyok. Az jó,h több a tanulási,szórakozási és munkalehetőség,de a pestieknek elég nagy arca van, sok az agresszor, a hajléktalan,nagy a kosz,a tömeg, mindenki rohan, stresszes,feszült...bizonyos dolgok jóval olcsóbbak,mint nálunk.
14/40 anonim válasza:
19 18-nak
hát pesten laksz!!!!az ígéret földjén!!nincs pénzed? akkor mit csináltok?
15/40 anonim válasza:
19:05 - Ha csakúgy ellapátolod a havat valahonnan, azt Pesten se fizetik ki, akiknek ezért fizetnek, azok a Fővárosi Közterület-fenntartó alkalmazottai, vagy akit külön ilyen meghirdetett munkára felvesznek (akárkit ide se...). A többi hólapátolást Isten fizesse meg...
16/40 anonim válasza:
PEST NEM AZ ÍGÉRET FÖLDJE!
Dolgozom, de a pénz arra nem elég, hogy saját lakásom legyen, még albérletre se lenne elég, a szüleim lakásában élek, és ők se gyűjtöttek, hogy nekem könnyebb legyen, ők a nulláról indultak, úgy gondolták, ez a gyereküknek is elég lesz...
17/40 anonim válasza:
19:27
De itt lehetőség sincs hómunkásnak menni! Most utazzak fel Bp.re
18/40 anonim válasza:
19 05nek
akkor honnan a holdról!!!de jó pest!!
budapest budapest de csodás!!
régen volt már!!!!!!!!!
19/40 anonim válasza:
19:30 - Lehetőség, ja, de nincs garancia, hogy fel is vesznek. Ha nem vagy alkalmas, nem vesznek fel. ha nem akarnak felvenni, nem vesznek fel. És ez más állásoknál is így van. Lehet, hogy 10-szer vagy 100-szor annyi interjúra jutsz el, mint vidéken, de 99%-ra be se hívnak, visszautasítanak, vagy nem is jelentkeznek, szóval nagyobb arányú a fölösleges utánajárás is.
20/40 anonim válasza:
19 29
megoldás----------------vidék!
akkor pesten életed végéig dolgozhatsz soha nem lesz lakásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!