Milyen a XI. kerületben, a Ménesi út-Móricz Zsigmond körtér közelében lakni (éjszakai) biztonság szempontjából?
tiszta jó, semmi balhé. forgalmas rész, de nincsenek bodzázó, vasazó tezsvírek :D
én is a közelben lakom, igaz inkább a Petőfi hídhoz közel, de még sosem történt semmilyen incidens.
én a ménesi elején lakom és nagyon szeretek itt lakni a forgalmas tétényi út után. nem is megyek el innen egyhamar
éjszaka nem félek (22L), van a közelben pláza, bolt, tömegközlekedés, suli, szóval rendben van. Ja, meg metró, majd ja "néni" leszek ;)
Ha nem ismered a környéket, akkor nézd meg térképen:
laktam a Karolinán, ott nem volt gond, nem "félős" hely, csak sok a mentő.
laktam a Villányin (Móricztól egy megállónyira), itt se félős, csak a villamos baromi idegesítő hajnal 2-kor
laktam a Tétényin (Bornemissza térnél, a 173-as végén), itt se félős, hajnal 2-kor simán haza tudsz menni
Összességében: a XI. ker nem az a "sötét" hely, ha érted mire gondolok, persze ha valaki beléd akar kötni, azt bárhol megteszi. A XXII. ker felé szoktam járni, itt is dolgozom, itt már van több csövi, de alapjában véve nem félős ez se. ;)
Remélem segítettem, ezek saját tapasztalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!