A nyolcadik kerületben milyen lakni?
Ősszel egy három napos továbbképzésbe jártam fel a nyóckerbe. Ez idő alatt két bűncselekmény történt a közelben.
Hááát...
Tök jó ott lakni! Ha van 4-5 pitbullod, gépfegyvered, légelhárító ágyúd, atombombád. Éjszaka is simán mehetsz akárhova, feltéve, hogy van veled tizenegynéhány kopasz, kigyúrt, felfegyverzett gorilla.
A lakást se fogják feltörni, ha van acélbetétes, tizenkétponton záródó trezorlakásod. A kocsid is épségben marad, ha nem veszel.
Ugyan már, azért ne túlozzunk!
Mi már egyszer laktunk ott 4 évig és most ismét a VIII. kerületben lakunk. Annál a piacnál :-) szerintem a józsefvárosira gondolsz, a kínai piacra.
Vannak utcák, amikbe tényleg nem szabad költözni, ha gondolod szívesen segítek ebben. De vannak kifejezetten jó környékek is (Palota-negyed), de nyilván ott a lakásárak is olyanok.
Mi fél éve lakunk itt újra. Máshol sosem tudtunk volna ekkora lakást venni, ennyiért.
Egyébként a mellettünk lévő lakás pont eladó :-)
Szia, köszi a választ:)
Igen, a kínaira gondoltam:) Hát, igazából nem most mennék, csak ilyen pár év múlva. Én még sosem laktam arrafelé, csak én szeretem azt a városrészt, és érdekel, hogy túloznak-e azzal kapcsolatban az emberek, hogy ott még nappal is veszélyes kimenni. De akkor nem vészes, nem?
Figyelj, én csak azt tudom mondani, amit én tapasztaltam.
Vitathatatlan, hogy nem kevés arrafelé a kisebbség... megvannak azok az általuk igen sűrűn lakott területek a kerületben, ahol valóban nem szeretnék éjszaka, egyedül sétálgatni.
De összességében nem olyan gáz. Azok mondják ezt, akik nem laknak ott, max egyszer már az életben jártak arra :-)
A lakásárak most eléggé lent vannak, érdemes lenne mostanában gondolkodni ezen. Amúgy pedig állítólag a piac környéke is rehabilitálva lesz lassan, sokat fog javulni a helyzet.
"Vannak utcák, amikbe tényleg nem szabad költözni, ha gondolod szívesen segítek ebben"
Legyszi nekem segits mert en ott talaltam eleg olcso lakasokat es ird le hova ne koltozek? email: fibula@bk.ru
legtobet amit talatam valami magdolna utca meg dioszegi samuel meg ijesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!