Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyen lehet a többnejűség...

Milyen lehet a többnejűség egy nő szemszögéből? Ha a férj elviszi pl. vacsorázni akkor egyszerre csak egyet visz, vagy ki tudja hogy működik ez?

Figyelt kérdés
Belegondoltam milyen lehet, ha mellettem lenne még 1-2-3 feleség, és arra jutottam hogy ha csak +1 lenne, az még jól is elsülhetne, mert amíg a férjünk dolgozik, mi addig tudnánk ezt azt csinálni, és jó barátnők is lehetnénk. a féltékenység nálam nem játszik, ti mit gondoltok erről? biztos van árnyoldala is. szerintetek mi lenne az?
2014. aug. 28. 02:30
 1/4 anonim válasza:
hozzám jössz?? :)
2014. aug. 28. 03:28
 2/4 mustafa33 ***** válasza:

Ha egyet visz el vacsorázni, akkor egyenként el kell vinni mind a négyet (muszlimnak, mormonnak megengedett maximum), vagy egyszerre kell mindet elvinni. Amit egyik kap az jár a többinek is. Ugyan olyan és ugyan annyi. Szexből is!

Az árnyoldal a férjnél jelentkezik - 4 anyós :-(

2014. aug. 28. 20:58
 3/4 mustafa33 ***** válasza:
Mormonoknak több eszük van, ők testvéreket szoktak elvenni így csak egy anyós van. ☺
2014. aug. 28. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Kb olyan, mintha egy egyke gondolkodna azon, milyen lehet, ha testvérekkel kellene megosztania a szülői gondoskodást.

Attól eltekintve, hogy férj-feleség között más jellegű a kapcsolat, mint a szülő-gyerek között, a ragaszkodás, féltékenység ugyanúgy jelen van. Ha a többnejűség megszokott lenne nálunk (tehát eleve nem negatív megítélésnek örvendene) kb ugyanolyan lenne, mint testvérekkel felnőni. Lennének féltékenykedő korábbi feleségek. Lennének rossz kapcsolatkok, veszekedések. És lennének persze egymással jól kijövő feleségek is.

2014. aug. 29. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!