Titeket is elkapna a röhögőgörcs, mint engem, vagy ez normális manapság?
Figyelt kérdés
A parkolóban a mellettem lévő pár éppen pakolt, mikor a férj úgy szólította a feleségét, hogy kicsi pics@m. Többször is, utána még előkerült a drága punc*m. Vinnyogtam a nevetéstől az autómban vagy öt percig. Most komolyan ez a módi? Nem tudom, ha engem szólítanának így nyilvánosan, lenne nagy bumm... Ti mit szóltok hozzá? Csak szerintem ciki?2014. jún. 12. 18:55
1/10 anonim válasza:
ha feher emberek voltak, akkor ciki
2/10 anonim válasza:
Idétlenek lehettek, annyi szent.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem normális, de én annyira nem is tudok ezen röhögni. Ez szánalmas.
4/10 anonim válasza:
Vicces :D
Már biztosan nagyon be voltak gerjedve. Lehet, hogy ez volt az előjáték :D
5/10 anonim válasza:
Nem, ez egyáltalán nem normális. Két infantilis hülyegyerek sem szólongatja így egymást. Nyílván nem intellektuális alkatok. :)
Én is halálra röhögtem volna magamat rajtuk, de jó hangosan! :)
6/10 anonim válasza:
Fiatalabb korosztályok bizonyos rétegeiben durvább megszólítások is divatba jöttek,úgy,mint a ,,kis q..vám".Ezek után ezen sem lepődöm meg.
7/10 A kérdező kommentje:
De ők voltak min. negyven évesek - vagy rosszul tartott harmincasok. Nem hittem a fülemnek, komolyan. Mellesleg igen, fehér emberek.
2014. jún. 12. 19:10
8/10 anonim válasza:
Ezek szerint ők is abba a bizonyos társadalmi rétegbe tartoznak,ahol az intelligencia nem menő.Legyenek akárhány évesek,a közönségesség nem korfüggő sajnos.
9/10 anonim válasza:
Biztos én is csapkodtam volna térdem a röhögéstől
10/10 anonim válasza:
Halgatóztál! Más emberek magánéletében vájkálsz! Még a GYIK-ra is kiírod!
Mennyivel is vagy te jobb náluk? Ők legalább egymással foglalkoztak és bármit mondtak is egymásnak, ahhoz neked semmi közöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!