Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy az utcán nem vettem észre egy ismerőst, akinek a férjem odaköszönt és mint egy gyereknek oda szólt, hogy "köszönni"?
Nem normális.
Előfordul ilyen, hogy nem veszünk észre valakit.
Esetleg utána szólhat, hogy neki ez hülyén jött ki vagy nem tetszett neki. De hogy így rád szól? Nagyon gáz!
Gondolom, nem csak ebben az egy dologban ilyen.
De ha nem akarsz vitatkozni, akkor ilyenkor csak viccesen mondd rá, hogy "igen apu" :)
Velem ezt úgy csinálta meg a férjem, hogy én még ráadásul köszöntem is, csak valahogy ő ezt soha nem hallotta. Találkoztunk valakivel, én köszöntem, ő rám kiabált, hogy "köszönni!", erre én is meglepődtem, az is, akivel találkoztunk, utóbbi általában ledöbbenve szólt, hogy "de hát köszöntünk egymásnak".
Egyszer elegem lett és szépen elbeszélgettem vele erről.
De ha még nem is köszöntél valakinek, mert nem ismerted meg, akkor sem így kellene rá felhívni a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!