Hogyan szoktassam le a vőlegényemet erről az undorító következményekkel járó szokásáról?
A vőlegényem állva végzi el a kisdolgát a vécén. (A vécéülőkét nem lehet felhajtani, mert nem áll meg úgy, és a vécécsésze eléggé alacsonyan van, ő pedig nagyon magas.)
Így, az egész vécéfülke bűzlik már 2 nap után (egy kis helyiség, ablaktalan) a pisitől. 3 naponta takarítjuk a csempét és a járólapokat, a vécét naponta mossuk Domestosszal. (többre nincs időnk, dolgozunk sokat)
Mit tehetnék, hogy leszokjon erről? Ő azt mondja, férfiatlan dolog ülve pisilni, és mivel ő is takarít, nem csak rám hagyja, így ezzel le van tudva az ügy.
A tiétek is állva pisil? És tényleg férfiatlan ülve pisilni? (apukám ülve pisilt, más férfi rokonom nincsen) Elveszem a férfiasságát azzal, ha higiéniára kérem?
Ti mit tennétek? Nem veszekszem vele, de nem élhetünk így tovább!
Altalaban a ferfiak nagy resze allva pisil, de ettol miert lenne vki ferfiatlan, hogy ulve csinalja? Hulyeseg.
Ulljon ra vagy vegyen egy magasabb wc-et.
Én még a kisfiamat is arra tanítottam, hogy állva pisiljen mindenütt- összességében sokkal egyszerűbb, higiénikusabb és az élettársaddal valami nagy gond lehet, ha nem talál bele egy nagy lyukba, mert az én 4 évesemnek is megy még félkómásan is reggel...
Természetesen a férjem is tudja normálisan, emberhez méltóan használni a wc-t, pedig 190 cm feletti magasságú- még sincsen körbe...
Ez a "nagyon magas" valami rémesen béna kifogás- vagy tényleg 3 méter? :)
Ez nagyon undorító.
Egyébként ha nem képes leszokni (nem minősíteném tovább ezt a hozzáállást..), akkor esetleg érdemes olyan wc tetőt és ülőkét venni (<10 eFt), amit fel lehet rendesen hajtani, esetleg olyan is van, ami nem csapódik vissza- rengeteg modellből lehet választani.
Ami még eszembe jutott (de persze a lakás ismerete nélkül tényleg csak találgatni lehet):
- szellőzés megoldása
- szaniter cseréje (nagyobbra, magasabbra stb. építeni azt a wc csészét)
- neki külön bidé felszerelése (abba se találna bele?)
...bár ha valaki ennyire igénytelen, az telibe fogja pi..lni a 2* ekkora wc-t is.
Nem, nem hord félre, hanem ahogy belecsapódik a pisi, szerintem az csapódhat ki a csempékre. Nem úgy van, mint a locsoló:) Szóval nem oldja meg a kitámasztó a dolgot.
és most hiába írjátok, hogy üljön rá, mert nem tudom erőszakkal ráültetni... valahogy meg kellene győzni őt, de nem tudom, mert férfiatlannak érzi.
A hetes jó!:) ezt megpróbálom.:)
(albérlet, nem tudunk benne kicserélni dolgokat, illetve nem akarunk, szóval csak az ő agyának kicserélése jöhet számításba:))
Hát ebben az esetben mondd meg neki, hogy oké, pisiljen csak állva. De akkor legyen szíves, és kétnaponta takarítsa már ki a vécét, és természetesen mossa le a csempét is. :)
Hidd el, két hét után semmi problémája sem lesz az ülve pisiléssel. ;)
Egyébként meg mi az, hogy férfiatlan? Hát nem egyedül van a vécében, amikor a dolgát végzi? Mégis kinek akarja akkor és ott bizonygatni a férfiasságát? :) Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!