Idejétmúlt vagy sem a jegygyűrű?
Hátránya, hogy jegygyűrűvel az ujjadon nem tudsz csajozni/pasizni :/
Szerintem a házasság intézménye is már totálisan elavult. Egyedül azért van értelme, mert az állam anyagilag támogatja a házastársakat. Más nem nagyon.
A jegygyűrű egy ujjra-hasznosított fém.
Talán az idejét múltabb, hogy valakiből pl. K.Béláné (és hasonlók) legyen.
# 2
Mi lesz a reakciójuk?
# 5
Nincs facebook accountom.
Én úgy gondolom, hogy nem idejétmúlt. Szerintem szép dolog, egy vallomás, és érték is. Engem egy hete jegyeztek el, köves gyűrűm van, és imádom! Így tudom, hogy a párom már hozzám tartozik. Szerintem sok nőnek fontos.
A hátránya? Max visszatart a további csajozástól vagy pasizástól, bár ha már gyűrűt veszel valakinek, onnantól ez nem kell, hogy érdekeljen.
Bár azon is gondolkodtam, hogy egyfajta pszichikai gátat képezhet az emberben.Értem ez alatt, hogy ő már nem kell majd senkinek, és hasonló sablonok.
#4:
A lányok fele elsírja magát, a másik fele kéthetes depresszióba süllyed, a fiúk fele elszégyelli magát, a másik fele les*rja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!