Miért nincs olyan egyezményes jel, ami alapján lehet látni, hogy a lány (v. Akár fiú) foglalt-e vagy nem? Mint a házasságnál a jegygyűrű.
"Ezt általában meg szoktuk kérdezni!"
- Szia, nem tudom hány óra? Ja, és facér vagy?
Csatt, a pofon. :D
"miért nem nézted meg hamarabb a facebookját?"
Ebéd vagy séta közben? :)
Legközelebb miután megszólítod mondd meg neki, hogy szeretnéd tudni, hogy van-e barátja, mert ha van neki, akkor nem fárasztod magad, csak mint barát nem érdekel.
Valahogy úgy, hogy szia, szimpatikus vagy nekem, de szeretném előbb tudni, hogy van-e barátod, mert ha van akkor nem érdekelsz.
Jól érezted magad vele, ennek ellenére kár volt az idő? Hova rohansz?! Istenem... -.-"
Nem tudtam megnézni hamarabb a facebookját. Megismerkedtünk, és miután hazamentem, csak azután jelöltem be.
"Legközelebb miután megszólítod mondd meg neki, hogy szeretnéd tudni, hogy van-e barátja, mert ha van neki, akkor nem fárasztod magad, csak mint barát nem érdekel.
Valahogy úgy, hogy szia, szimpatikus vagy nekem, de szeretném előbb tudni, hogy van-e barátod, mert ha van akkor nem érdekelsz. "
Kösz, a tippet xD
"Jól érezted magad vele, ennek ellenére kár volt az idő? Hova rohansz?! Istenem... -.-""
Inkább a reménykedés volt kár. Hova rohanok? A fiatalságomba. 20 éves vagyok, illene már összeszednem egy hölgyet!
" Azért azt remélem vágod, hogy hogyha egy (legalább minimális önbecsüléssel rendelkező) lány megtudja, hogy a vele való "céltalan", szexre való kilátás nélküli barátkozást kidobott időnek tartod,"
Ezt hol olvastad, aranyom? Komoly kapcsolatot szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!