Miért nincs olyan egyezményes jel, ami alapján lehet látni, hogy a lány (v. Akár fiú) foglalt-e vagy nem? Mint a házasságnál a jegygyűrű.
Őszintén megmondom, nekem nem túl szimpatikus, ha valaki csak felszedés céljából jön oda és rögtön holtomiglan kéne, két perc beszélgetés után. Nyilván ha van barátja, akkor csak te értetted félre a jeleit, akkor meg nem kellene szegény lányt vádolni. Kövezz meg, de én is olyan típus vagyok, hogy annak ellenére, hogy az illető srác nem tetszik férfiként, attól még nem vagyok teljesen elutasító.
Megmondom őszintén, sokat szívtam a hozzád hasonló srácok miatt. Igen, lehet hogy elbeszélgettem vele, sőt, még mosolyogtam is, de nem jelent semmit. Aztán ha kibukik a dolog, hogy nem szeretnék semmit, akkor meg én vagyok a hülye ribi, mert miért vagyok normális olyannal, aki nem érdekel szexuálisan. Hát basszus...
20/L
Teljesen egyetértek 10. és 11. válaszolóval. Ha nem lett volna senkije, akkoris levágta volna, hogy potyaszexre mész, vagyis ha nincs ló jó a szamár is, mindegy, hogy ki, csak legyen már "komoly" kapcsolat (=rendszeres szex).
Na szóval: ezt a nők látják, ezért van annyi lepattintás, mert tudják, hogy csak kb. strigulának kell, még akkoris, ha a dugnivágyó egy visszahúzódó, kedves fiú látszatát próbálja (csak próbálja!) kelteni.
Azzal kezdj el ismerkedni, aki tényleg érdekel (mint ember) és ne minden csajnál próbálkozz. Ha meg nem bírsz már a farkaddal, akkor egy prosti jó megoldás lehet időszakosan.
Hát ti komolyan mondom, hülyék vagytok... ne haragudjatok, de totálisan irreális képet alkottatok rólam.
"
"Bab.meg. Ezért kár volt az önáltatás és az idő..." Itt olvastam, te írtad. Tehát kidobott időnek tartod, amit vele töltöttél, és nem töltötted volna vele, ha tudtad volna, hogy nem lesz belőle szexet is tartalmazó kapcsolat (kapcsolat: barátság + szex). Ezt már tudod értelmezni, vagy írjam még eccerűbben, aranyom?"
A "tök szimpatikus volt" részt esetleg nem olvastad? Vagy túlságosan el voltál foglalva azzal, hogy mindenképp a "minden pasi disznó és csak szexre hajt"-gondolatmeneted igazolását keresd a kiírásomban?
"Teljesen egyetértek 10. és 11. válaszolóval. Ha nem lett volna senkije, akkoris levágta volna, hogy potyaszexre mész, vagyis ha nincs ló jó a szamár is, mindegy, hogy ki, csak legyen már "komoly" kapcsolat (=rendszeres szex). "
K*rvára nem "potyaszexre" megyek. Szűz vagyok és nem ezen a módon akarom elveszíteni, hanem egy normális lánnyal. Azért érdekelt ez a lány annyira, mert NORMÁLIS volt és emellett tetszett is. Épphogy nem volt az a klasszikus "csinibaba", hanem inkább olyan visszahúzódó, akire nem figyelnek fel elsőre, akit talán nem tartanak szépnek először, de a kisugárzása megfog.
És azért éreztem időpocsékolásnak, mert tudom, hogyha van barátja, akkor ebből úgysem lesz semmi. Az a fajta vagyok, aki beleszeret egy lányba és túlidealizálja. Féléveket eltöltöttem azzal, hogy olyan lányról álmodozzak, akiről egy kívülálló 5 perc alatt megmondta, hogy semmit nem akar tőlem. Hát ezért érzem utólag időpocsékolásnak. Mert túl sok olyan szekér után futottam már, ami nem akart felvenni.
"Megmondom őszintén, sokat szívtam a hozzád hasonló srácok miatt. Igen, lehet hogy elbeszélgettem vele, sőt, még mosolyogtam is, de nem jelent semmit. Aztán ha kibukik a dolog, hogy nem szeretnék semmit, akkor meg én vagyok a hülye ribi, mert miért vagyok normális olyannal, aki nem érdekel szexuálisan. Hát basszus... "
Én meg elmondjam kik miatt szívtam sokat? Az olyan lányok miatt, akiknek elmondásuk szerint érzelmes, normális srác kell, de ennek ellenére valahogy mégis a komolytalan pávákra mentek rá. Mivel most szemmel láthatólag mindenki megvan győződve róla, hogy egy könnyű szexre hajtó idióta vagyok, belinkelem egy régebbi kérdésemet, ami talán árnyalja a rólam kialakult képet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Tessék, ez vagyok én és ezt keresem. Arról meg, hogy csak barátnak akar... bocsi, de akkor kérlek nézd meg ezt a másik oldalról: szerinted a fiúnak hogy esik, hogy mindent megtesz, hogy neked imponáljon, és már a 20. lánytól kapja azt, hogy "bocsi, legyünk csak barátok"? Igen, nem elég a barátság, mert szerelmet akarok. Ettől én még nem érzem úgy, hogy szoknyavadász lennék.
"Na szóval: ezt a nők látják, ezért van annyi lepattintás, mert tudják, hogy csak kb. strigulának kell, még akkoris, ha a dugnivágyó egy visszahúzódó, kedves fiú látszatát próbálja (csak próbálja!) kelteni. "
Ebbe a látszatkeltésbe ne nagyon menjünk bele, ha ismernél az életben, látnád, hogy ez rám pont nem igaz. Olyannyira visszahúzódó vagyok, hogy még barátaim is alig vannak.
"Azzal kezdj el ismerkedni, aki tényleg érdekel (mint ember) ..."
Csak azzal ismerkedem.
Régen erre használták a lányok-asszonyok a fejkendőt!
Akinek volt, az már foglalt volt, akinek nem az még csak lány!
Nem tudom minek kellett lehagyni ezeket a szép régi MAGYAR szokásokat.....a f.sszopó multikulti biztos jobb, amikor senki nme tudja mit hova merre.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!