Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hozhat e szerencsétlenséget a...

Hozhat e szerencsétlenséget a rajtam "maradt" jegygyűrű?

Figyelt kérdés

Sajnos tavaly elkövettem egy baromságot... majdnem megházasodtam a gyűrűt nem adtam vissza, mert a volt párom volt olyan smucig, hogy velem fizettette ki a sajátját ő meg az enyémet fizette ki, így vissza nem adtam, mert jóformán magamnak vettem. De Attól félek, hogy balszerencsét hoz rám.

Szerintetek szabaduljak meg tőle minél hamarabb?

2014. júl. 30. 10:49
1 2
 1/13 anonim válasza:
98%
Szerintem cseréltesd be fülbevalóra, vagy karkötőre, vagy másik gyűrűre, ami nem hasonlít erre :) én nem tartanám meg, ha a kapcsolat már veszett ügy. Nem a balszerencse miatt, hanem amúgy.
2014. júl. 30. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem . Én speciel nem hiszek az efféle babonában . az más kérdés hogy nem hordanám már a gyűrűt ,vagy eladnám és másfélét vennék az árából .
2014. júl. 30. 10:54
 3/13 anonim válasza:
21%
Mindenképpen rossz karmát eredményez. Cseréld be valamire. És ne abból az anyagból csináltass valami mást, hanem egy az egyben cseréld, hogy ne maradjon semmi a régiből nálad. Én is ezt csinálom a jegygyűrűmmel.
2014. júl. 30. 11:06
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem bár biztos nem hordanám, hisz jelentését vesztette.
2014. júl. 30. 11:06
 5/13 anonim ***** válasza:
nem hoz szerencsétlenséget, de én is lecserélném, vagy nem hordanám, csakhogy ne emlékeztessen egy balul sikerült kapcsolatra
2014. júl. 30. 11:07
 6/13 anonim válasza:
add be és az árán vegyél mást. én ezt tenném
2014. júl. 30. 11:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem hordom... mert már rosszul vagyok ha rá nézek. Egy biztos, hogy bukni fogok rajta, ha eladom de akkor is megéri. De ez normális szerintetek, hogy eleve majdnem velem fizettette ki? Így magamnak vettem. :( Vagy patkányság lenne megkérdezni tőle ha van esetleg új áldozata, akkor eladom neki? Ő ugyanis annyira spórol, hogy fütyül a rossz karmára, és minden további nélkül képes lenne ugyanezzel eljegyezni valakit:)
2014. júl. 30. 11:26
 8/13 anonim ***** válasza:
18%
Mint ahogy a nők sem háztartásbeliek mint régen így férfiak felé sem lehet elvárás. Az ágy meg a pasi nő teste sem változik kapcsolatokén a ilyen alapon.
2014. júl. 30. 11:28
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Az nem derult ki, hogy milyen smucig mielott eljegyeztetted magad vele?
2014. júl. 30. 11:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi házasság előtt is már közös kasszán vagyunk, külön bankszámlán, de egymás között is mozog a pénz ha nekem vagy neki kéne készpénz stb. Szóval a kisérő gyűrűt a közös költségvetésből sunnyogta el :D a karikagyűrű meg közös "beruházás".

Így nyilván nem kérném vissza, és szerintem az is jogos, hogy te nem adtad vissza, hiszen az is "közös beruházás" volt.

2014. júl. 30. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!