Miért zavarja a keresztényeket, hogy a karácsony nem csak az ő ünnepük? Sőt eredetileg ők lopták el azt a pogányoktól?
Figyelt kérdés
kéretik ezeket figyelmesen elolvasni, hogy ne érjen a vád, hogy a levegőbe beszélek:
másrészt...miért ne ünnepelhetnénk mi is a régi hagyományokat, a családunkat és az egymást összekötő szeretetet? a vallásosak ünnepeljék csak Jézust...mi meg ünnepeljük az előbb felsorolt dolgokat... de vissza is kérdezhetnék: ha a vallásosak Jézus születését ünneplik, akkor miért állítanak karácsonyfát, hisz Jézus sztem életében nem látott fenyőfát, miért tart náluk is több napig az ünnep, hisz egy születésnap csak egy nap, és miért ajándékozzák egymást, mikor elvileg Jézus sem kapott nagy ajándékokat...
2009. dec. 24. 16:25
51/51 anonim válasza:
tudom hogy már senki nem olvasa de szeretnék gratulálni ehhez az érveléshez egyszerűen zseniális volt nagyon élveztem (a hìvők kevésbé) tényleg nagyon jo volt. :D ment a fel pontozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!