Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Vajon mik azok a tárgyak,...

Vajon mik azok a tárgyak, amik a külföldieknek eszükbe jut Magyarországról?

Figyelt kérdés

Fotózás lesz,amolyan művészi és kicsit gondban vagyok még:)

A lényeg,hogy babákon keltek életre,ill. fotózom olyan tárgyakat amik hazánkat jellemzik.Hungarikum,vagy csak valamilyen étel,ital akármi ami eszünkbe jut.

Eddig van Csuhé baba és vele egy kukoricacsuhéból készült masni a hajba.Egy az a piros,nagyon díszített mézeskalács aminek tükör van a közepén,fűszerpaprika és itt akadtam el.

Rengeteg ötletem van,de kevés az olyan amit hajba lehet tenni,de az viszont nagyon fontos.Gondoltam arra,hogy esetleg a túró rudi csomagolásából virágot készítek,de vajon a túró rudiról mennyire jut eszükbe a külföldieknek hazánk?Tudom,hogy ez nem hungarikum,de mégis olyan ami nagyon ismert nálunk.Eszembe jutott még a rubik kocka is,az biztos jó lenne,de szerintetek mi lehetne még,amit lehet a hajon rögzíteni és biztos,hogy a külföldieknek eszükbe jut róla magyarország?

Csak rendes válaszokat kérnék ha nem baj:)

Előre is köszi:)

2009. nov. 22. 17:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha olyan kreatív lennél akkor nem kérnéd idegenek tanácsait.
2009. nov. 24. 21:13
 22/26 A kérdező kommentje:
hát te zakkant vagy kajak...a vita lezárva..ökrökel nem állunk szóba:)
2009. nov. 24. 21:19
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha magyar kell és virág kell mivel olvastam hogy túró rudi virágot akarsz akkor mért nem raksz inkább tulipánt? habár Hollandi a tulipánok földje de az egyetlen Eurázsia(európa+ázsia)tulpián fajta a Tulipa Hungarica.amugy félig-meddig igazad volt a viccesen hozzá szólókkal szembe de ez is a magyarság jelképe a JÓKEDV istenem attól hogy szerinte a miskolci barlang fürdő jól álna hajba attól még mások is fognak irni rendes kommentet
2009. dec. 1. 13:26
 24/26 anonim ***** válasza:
Tokaji bor, pálinka, Balaton, gyógyfürdők...
2010. jan. 5. 11:52
 25/26 anonim válasza:

Ez tetszett! Sokat röhögtem a kommenteken :DDDD

Amúgy a pálinka, szalámi, paprika, porcelán jó ötletek voltak. Nekem még a csipke jutott eszembe,illetve a különböző fonások. Nem tudom ez mennyire segített.

2010. jún. 23. 22:01
 26/26 anonim válasza:
a Túró Rudi echte magyar, nem tudom, hogy te ezta 3 oroszos storyt honnan vetted :S. a sulimban több külföldi cserekapcsolat is van, és mind a franciák, mind az osztrákok, és az amcsik is azt akartak enni, és h csak Túró Rudi, meg Túró Rudi, az bizony magyar találmány :)
2011. ápr. 1. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!