Vajon mik azok a tárgyak, amik a külföldieknek eszükbe jut Magyarországról?
Fotózás lesz,amolyan művészi és kicsit gondban vagyok még:)
A lényeg,hogy babákon keltek életre,ill. fotózom olyan tárgyakat amik hazánkat jellemzik.Hungarikum,vagy csak valamilyen étel,ital akármi ami eszünkbe jut.
Eddig van Csuhé baba és vele egy kukoricacsuhéból készült masni a hajba.Egy az a piros,nagyon díszített mézeskalács aminek tükör van a közepén,fűszerpaprika és itt akadtam el.
Rengeteg ötletem van,de kevés az olyan amit hajba lehet tenni,de az viszont nagyon fontos.Gondoltam arra,hogy esetleg a túró rudi csomagolásából virágot készítek,de vajon a túró rudiról mennyire jut eszükbe a külföldieknek hazánk?Tudom,hogy ez nem hungarikum,de mégis olyan ami nagyon ismert nálunk.Eszembe jutott még a rubik kocka is,az biztos jó lenne,de szerintetek mi lehetne még,amit lehet a hajon rögzíteni és biztos,hogy a külföldieknek eszükbe jut róla magyarország?
Csak rendes válaszokat kérnék ha nem baj:)
Előre is köszi:)
Én leszek a baba csak hajdísz és valami kell ami a kézben kell,hogy legyen:)
A lánchíd és a Miskolctapolcai fürdő no comment :/
Mondtam,hogy igazi választ kérek,nem kamut:)
Gondoltam arra is,hogy esetleg a Fütyülős-t...van egy mini pálinkás üvegem németországból,ami nagyon hasonlít a fütyülősre,benne egy pici kajszibarack szemmel,az lehetne a hajamba,valamire erősítve...szerintetek?Tudom nem kifejezetten a Fütüylős hungarikum,de pálinka,pálinka és nem kell hungarikumnak lennie:)
Várok még ötleteket:)
Elmehetsz a pí-be:))
Kértem a rendes válaszokat,ha csak cigányozni tudsz,eltakarodhatsz:)
OMG
Én vagyok a népművészeti tárolóedény,de azok akiket lepontoztam és visszaszóltam olyan válaszokat adtak amik nem jók.Ha elolvastad volna a kommentem,láthattad volna,hogy olyanok kellenek,amiket lehet fotózáshoz használni,nemtudom szalámit mióta sikk a hajba tenni,de nemhiszem,hogy a lánchíd vagy a tapolcai fürdő elférni,de talán a te nagy pofidon igen:)
Az pedig sosem hiba ha kijavítasz valakit(értem ezalatt a túró rudi = hungarikum részt)
Moderálhatnád magam mielőtt írsz:)Nem véletlen a 72%-os értékelésed tahójóska:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!