Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Vajon mik azok a tárgyak,...

Vajon mik azok a tárgyak, amik a külföldieknek eszükbe jut Magyarországról?

Figyelt kérdés

Fotózás lesz,amolyan művészi és kicsit gondban vagyok még:)

A lényeg,hogy babákon keltek életre,ill. fotózom olyan tárgyakat amik hazánkat jellemzik.Hungarikum,vagy csak valamilyen étel,ital akármi ami eszünkbe jut.

Eddig van Csuhé baba és vele egy kukoricacsuhéból készült masni a hajba.Egy az a piros,nagyon díszített mézeskalács aminek tükör van a közepén,fűszerpaprika és itt akadtam el.

Rengeteg ötletem van,de kevés az olyan amit hajba lehet tenni,de az viszont nagyon fontos.Gondoltam arra,hogy esetleg a túró rudi csomagolásából virágot készítek,de vajon a túró rudiról mennyire jut eszükbe a külföldieknek hazánk?Tudom,hogy ez nem hungarikum,de mégis olyan ami nagyon ismert nálunk.Eszembe jutott még a rubik kocka is,az biztos jó lenne,de szerintetek mi lehetne még,amit lehet a hajon rögzíteni és biztos,hogy a külföldieknek eszükbe jut róla magyarország?

Csak rendes válaszokat kérnék ha nem baj:)

Előre is köszi:)

2009. nov. 22. 17:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
39%
Pick szalálmi darabok:D
2009. nov. 22. 17:22
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
pedig a túró rudi hungarikum :) máshol nem is tudják, mi az... mátészalkán találták ki és kezdték el gyártani először
2009. nov. 22. 17:25
 3/26 A kérdező kommentje:

Mondtam,hogy normális válaszokat:/

A túró rudi pedig nem hungarikum.Oroszországban volt 3 fiatal,ott gyártották először,onnan hozták az ötletet

2009. nov. 22. 17:29
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Viccet félretéve tényleg a szalámi vagy a kolbász lenne a legjobb! :)

De próbálkozhatsz valami nyílveszővel ( A magyarok nyilaitól ments meg Urunk minket ).

2009. nov. 22. 17:37
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
A Herendi, Hollóházi porcelánok, kancsók is nagyon ismertek, és abból van egész apró, amit szalagra lehetne akasztani, és azzal összekötni a hajat.
2009. nov. 22. 17:44
 6/26 anonim ***** válasza:
74%
Azt mondod a túró rudi nem hungaricum.Ez alapján az őrölt paprika sem.
2009. nov. 22. 17:48
 7/26 anonim válasza:
47%
Miskolc-Tapolcai barlangfürdő
2009. nov. 22. 17:53
 8/26 A kérdező kommentje:

Most nem a túró rudi a téma tárgya,légyszi ne ezen vesszünk össze.

[link]

A porcelán jó ötlet,de tényleg,van otthon Hollóházi készlet is:)Kérdés,hogy azt,hogy:D

Várok még ötleteket:)

2009. nov. 22. 17:54
 9/26 anonim ***** válasza:
75%

Népi ruhás emberek...

[link]

Vaaaaaaaagy.....lánc híd, esetleg egy-két magyarok által feltalált cucc(golyós toll,rubik kocka...)

Remélem tudtam segíteni,ja és majd ha kész vagy küldj egy pár képet amit csináltál! :)

2009. nov. 22. 17:56
 10/26 anonim ***** válasza:
44%
akasztókötél
2009. nov. 22. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!