Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyen jó programot ajánlanál...

Milyen jó programot ajánlanál halloween-re barátokkal?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 11:58
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
21%

" remélem ez a sok retardált sose evett még mozarella sajtot, és csak pálpusztait meg disznósajtot csapat. "

Gondolom te is, mint a többi a "retardált" szót csak a saját primitívséged tanusítványaként használod. Nem veszem magamra. De képzeld! Én még sosem ettem olyan sajtot, sőt pizzát sem, most le fogsz esni a székről, még hamburgert, hotdogot és társait sem! Tudom ez számodra hihetetlen. Sőt, a jövőben sem fogok!

"nem olvasom végig, de kedves kérdező ne törődj ezekkel a majmokkal, akik képtelenek élni, és nem látnak ki a nagymagyar elveiktől és a saját seggükből. "

Azon nem lepődök meg, hogy nem olvasod végig. Nem is vártam el. Képtelenek élni? Ez ilyen formában értelmezhetetlen. Én jelenleg is élek. Mi az a "nagymagyar elv"?

2009. okt. 20. 14:27
 32/45 anonim ***** válasza:
47%
Micsoda egy agressziv,korlátolt alak vagy.Ilyennel nem szeretnék találkozni,nem hogy sötétben,még nappal sem.Sértegeted azt,akinek más a véleménye.Neked a csodálatos kádári időkben kellett volna ugrálnod.Majd észre vetted volna magad hamarosan a kóterben.Ott nem volt más vélemény,csak egy,amit ők is jónak láttak.De ez most nem diktatúra,mindenkinek lehet véleménye.Miért kell így legorombítani azt,akinek nem tetszik az Amerikából átültetett Hallowe.Nem is nagyon fog teret hódítani nálunk,úgyanúgy,mint pl.a Valentin nap,hiába erőltetik.Üdvözletem minden józan gondolkozású embernek.Te őedig higgadj le.
2009. okt. 21. 07:25
 33/45 anonim ***** válasza:
37%

" Sértegeted azt,akinek más a véleménye."

-"Csak ezt tudják felhozni a pökhendi idióták,"

-"nagyképűek"

-"csak egy magyar vagy"

-"Anyukád biztosan nem tanított meg értelmesen gondolkodni(vagy elhagyott, és az utcán szocializálódtál)"

-"ezekkel a majmokkal"

-"ez a sok retardált"

-"agressziv,korlátolt alak vagy."

Van kérdés?

"Ilyennel nem szeretnék találkozni,nem hogy sötétben,még nappal sem"

Saját érdekedben jobb is.

2009. okt. 21. 16:59
 34/45 anonim ***** válasza:
61%

07:48as nagyon jó volt! :-) Én is szeretem a Halloween-t mindig csinálunk jópofa világító tököt is! És attól, hogy valaki megteszi ezt még nem amerikai köcsög! Igen én is észrevettem már ezen az oldalon, hogy a magyarok (akik fuh de óriási magyarnak nevezik magukat) mindent az ég világon elítélnek amihez egy kis jókedv is társul! Nem jelenti azt, hogy valaki Halloween-ezik, hogy a többi magyar szokást nem tartja meg! Sőt! Valószínű, hogy nálatok még nagyobb hangsúlyt is fektet azokra is!

Utálom az ilyen embereket! Ha még a kérdésre sem tudtok válaszolni minek írtok erre az oldalra?? Minek jöttök ide papolni? CSak egy egyszerű kérdést tett fel a kérdező!!! Nehéz normális válaszokat írni ugye? Az ilyeneket ki kéne pakolni innen! mért nem lehet normálisan leírni, hogy "nem ajánlunk semmi programot mert nem szeretjük ezt a szokást mert nem tartjuk magunkénak" pl. ???

Tudom ez meghaladja a képességeiteket! Csak hőzöngeni tudtok mindig!! Hihetetlen!

2009. okt. 25. 17:27
 35/45 anonim ***** válasza:
61%

Aki a legjobban bizonygatja a magyarságát az a legkevésbé az!

Meg mondd már meg, hogy szerinted mit utánoznak az embereke ami amerikai még?

Amúgy meg senkinek semmi köze hozzá, hogy elítélje más véleményét!!Mindenki azt ünnepel és tart amit akar! aki meg csak kötekedni jár ide az szégyellje magát!

2009. okt. 25. 17:33
 36/45 anonim válasza:
100%
Mélységesen megdöbbentem, mikor olvastam ezeket a postokat, kérem szépen: én néprajzos vagyok és igenis fogok halloween-t tartani, de én nem a vámpíros-divatos-amerikai értelemben, hanem mert a téli napéjegyenlőség miatt, ami KELTA hagyomány. És igenis éjfélkor gyertyát fogok gyújtani, és igenis megnézem a napfelkeltét. És vallom h magyar vagyok.
2009. okt. 25. 17:43
 37/45 anonim ***** válasza:
Igen itt mindig az a baj, hogy mindenki próbálja ráerőltetni a véleményét (hozzáteszem nagyon csúnya megnyilvánulásokkal) másra! És ezek az emberek soha nem fognak megváltozni.
2009. okt. 25. 17:50
 38/45 A kérdező kommentje:
én se olvastam el itt mindent, borzalmas, hogy egy sima kérdést így félremagyaráznak. Én továbbra is tartom, hogy a magyar hagyomány semmivel sem különb, mint mondjuk a kelta, az amerikai, vagy a thai. Az, hogy ideszülettem nem predesztinál arra, hogy bármit is átvegyek, elfogadjak, ami itt szokás. Sőt, ami szokás, legyen az bármilyen nemzetiségű nekem nem jelent semmit, mert az én életembe nincs az a fogalom, hogy KELL, sőt, ha bármit elvárnak, rám akarnak erőltetni, mert magyar, mert református vagy bármi más, az ellenérzést szül bennem. Úgyanakkor hiszek a kultúrális sokszínűségben és ha valakinek tetszik töklámpával szaladgálni, akkor hajrá, ha gyertyát gyújt a kelta napéjegyenlőségi szokások miatt, szíve rajta. Nagyon sok, szép és látványos dolog van más nemzeteknél. Nem kell átvenni, de lehet ünnepelni, ha nem is az eredeti ok miatt, hanem csak mert tetszik, ötletes (mellékesen minden vallás így fejlődött ki). Különben is, nincs olyan, hogy magyar szokás, a farsang sem az, úgy alakúlt ki, mint minden más, a halloween sem amerikai. Nem vagyok amerika mániás, isten ments, de nincs ellenük semmi ellenérzésem, és az én országkedveltségi listámon előbb szerepelnek, mint Magyarország, ez van, de nem első helyen. Halloweent nem üneplünk idén, mert nem leszek itthon, de majd Hálaadásnapot igen. Nem azért, amiért az amerikaiak, de egy adj hálát mindennek, ami jó és azévbe történt, az miatt igen is lehet egy jó kis kajálást csapni és ennek nevezni. Aki meg kirekeszt az életéből minden olyan dolgot, amiről azt hiszi, hogy nem magyar, és abba a téveszmébe van, hogy az a pár dolog, az meg magyar, és ezért egyértelműen jó is, az meg vessen magára, de ha neki úgy jó, legyen jó, de ne bántsa ezért a többi embert, akik máshogy gondolkodnak. És a magyarok, pogány nép volt, csak átvették, felvették a kereszténységet nyugati mintára, szóval akkor felejtős a karácsony, a húsvét, stb is nekik, pláne a Coca-Cola mikulás. Hát nem irigylem őket.
2009. okt. 26. 07:55
 39/45 anonim válasza:
76%

Sztem meg eléggé hülyék azok akik meg akarják szabni h más mit ünnepeljen!

Én bírom a Halloween-t és attól,h valaki nem ünnepli,még nem kell beszólni másnak,és ez nem magyarság kérdése!

Am meg Halloween Party-n barátokkal jókat lehet unatkozni!

2009. okt. 30. 17:25
 40/45 anonim ***** válasza:
67%
Ijesztgessetek idős embereket csontváz- kísértet- vámpír- zombi maskarában :) Tök jó móka :D
2010. jan. 5. 03:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!