Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyen jó programot ajánlanál...

Milyen jó programot ajánlanál halloween-re barátokkal?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 11:58
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
22%
Szégyeld magad te amerika majmoló.Még hogy magyarkodunk.Hát nem magyarok vagyunk?Amerikáskodjunk?Nyaljuk a seggüket,mint te?40 évig az oroszokét nyaltátok,most Amerikáét?Persze, csak utánozzátok őket.Ha szégyenled,hogy magyar vagy,menj Amerikába.Még mindig itt vagy? Nos ott majd megtudod,azt se tudják hol van M.ország.Akkor majd büszke lehetsz az amerikaiakra.
2009. okt. 18. 09:02
 22/45 anonim ***** válasza:
45%

Hol van a Hegyi-Karabah nevű ország? Nem ér lesni a Guglit. ;)

Ennyit erről.

Amerikának az Mo., mint nekünk Hegyi-Karabah.

Csak ezt tudják felhozni a pökhendi idióták, azt hiszik le tudnak írni egy 300 milliós lakosságot pár demagóg fogalommal. Ezért tart itt az ország persze, sok maradi kretén. :)

2009. okt. 18. 09:06
 23/45 anonim ***** válasza:
istenem... ez kb mint az iPhone vs Nokia vita :D:D
2009. okt. 18. 09:19
 24/45 anonim ***** válasza:
54%

Az én hibám, mert folytatom a vitát, de elegem van ezekből a pökhendi idiótákból, akik amint meghallják a Amerika szót, rögtön lökik a "mennyé amerikába" szövegüket.

Pedig ha tudnák, hogy mennyi szót és szokást vettünk át a törököktől és németektől, nem lennének ilyen nagyképűek.

2009. okt. 18. 09:27
 25/45 anonim ***** válasza:
23%

ma 09:06

Képzeld el, én tudom hol van. Érdekes mi? Goglé nélkül, sőt a környékén lévő területek autonómia törekvésének jelentősebb állomásait. Nekem meg elegem van belőletek, hogy azt hiszitek, csak az a jó amit a nyugati tévék diktálnak.

" Csak ezt tudják felhozni a pökhendi idióták, azt hiszik le tudnak írni egy 300 milliós lakosságot pár demagóg fogalommal.

Azok nem demagóg "fogalmak", hanem puszta tények.

" Ezért tart itt az ország persze, sok maradi kretén. :)"

Sablonszöveg, aminek nem vagy tisztában a jelentésével, csak ctrl+c, ctrl+v valamelyik agyoniskolázott kommentjéből. Sok maradi kretén van az országban? Az ilyen demagóg "fogalmak" használatakor a kedves szüleidre is gondolsz, őket is beleérted? Ha ennyire nem tetszik a hely, minek vagy itt? Tipikus: "meee én elmegyek a zusába és szarok rátok" hozzáálás. A TE fajtád miatt tartunk itt ahol, mert mindent átvesztek amit a tévében láttok, pusztítjátok a magyar kultúrát.

Gondolom most a nagy amerikaiak lepontoznak, hisz csak ehhez értenek.

Ennyi.

2009. okt. 18. 10:17
 26/45 anonim ***** válasza:
42%

Érdekes, a Wikipédiában ugyanez az autonómiai törekvési leírás van beletéve. ;)

De neked elnézem, mert csak egy magyar vagy, így pusztán arra vagy képes, hogy a tévében és a kurucinfón hangoztatott okosságokat daráld. :) Anyukád biztosan nem tanított meg értelmesen gondolkodni(vagy elhagyott, és az utcán szocializálódtál) :)

2009. okt. 18. 10:21
 27/45 anonim ***** válasza:
37%

"Érdekes, a Wikipédiában ugyanez az autonómiai törekvési leírás van beletéve. ;)"

Tlán kicsit több könyvet olvastam a témáról, mint te. És én a KÖRNYÉKEN (tudod értelmezni ezt a szót?) lévő területekről írtam.

"De neked elnézem, mert csak egy magyar vagy"

Te meg egy bozgor.

Primitív egy alak lehetsz. Nem tanultál jómodort? Tipikus buta ember lehetsz akinek ha elfogynak az érvei "ku*vaanyázik".

"Anyukád biztosan nem tanított meg értelmesen gondolkodni(vagy elhagyott, és az utcán szocializálódtál) :)"

Engem nem tanítottak gondolkodni, nem volt szükségem kisegítőiskolára.

2009. okt. 18. 10:26
 28/45 anonim ***** válasza:
31%
Gondolom a következő kommented is igen kultúrált lesz. Méltó hozzád.
2009. okt. 18. 10:37
 29/45 anonim válasza:
60%
A hétszentségét az ilyen disznóknak!:@ Valaki tudni szeretne valamit erre meg leugatják! Szerintem ha kisebb gyerekekről van szó a kk közös töklámpa faragás rémtörténet(nem vérfürdős hogy utána tudjanak aludni) mesélés aztán kaja meg beöltözés. Ha nagyobbakról akk nézzetek meg 1 fasza horrort vizipipa meg sör mellet vagy ha elvetemültebbek vagytok tépjetek be. Vagy menjetek el rgy szórakozó helyre vagy kocsmába csocsózni és billiárdozni és sörözni.
2009. okt. 18. 14:44
 30/45 anonim ***** válasza:
57%

nem olvasom végig, de kedves kérdező ne törődj ezekkel a majmokkal, akik képtelenek élni, és nem látnak ki a nagymagyar elveiktől és a saját seggükből.

én is tisztelem és szeretem a nemzeti kultúránkat, de attól még beengedek más kultúrából jövő dolgokat is az életembe.

remélem ez a sok retardált sose evett még mozarella sajtot, és csak pálpusztait meg disznósajtot csapat.

na de hogy ne legyek olyan mint ők, igen, mi magyarok farsangot tartunk, de ha februárig nem tudtok várni (mi se tudunk hehe) akkor egy beöltözős házibuli a legjobb. mi is most azt fogunk!

remélem nem lesznek olyan szemetek akik nem busónak vagy huszárnak öltöznek!

2009. okt. 20. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!