Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyen jó programot ajánlanál...

Milyen jó programot ajánlanál halloween-re barátokkal?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 11:58
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
28%
Pl menjetek ki amcsiba, és maradjatok is ott...
2009. okt. 13. 12:12
 2/45 anonim ***** válasza:
22%
Magyarországon élsz?Mi a francért halloweenozol???semmi értelme....
2009. okt. 13. 12:58
 3/45 anonim ***** válasza:
69%

Ne figyelj az első kettőre, szegények csak magyarok. :)

Szerintem csináljatok egy beöltözős házibulit, az jó móka. :)

2009. okt. 13. 13:40
 4/45 anonim ***** válasza:
27%
tudod, olyat a csak magyarok is szoktak, csak mi farsangnak hívjuk
2009. okt. 13. 13:41
 5/45 anonim ***** válasza:
27%

ma 13:40

Te minek írsz magyar oldalra, ha nem vagy magyar?

2009. okt. 13. 14:14
 6/45 anonim ***** válasza:
36%
Magyarországon nincs halóvín. Esetleg mindenszentekre gondoltál vagy halottak napjára? Vagy ha beöltőzősre gondoltatok, akkor szóba jöhet a farsang csakhát az nem most van.
2009. okt. 13. 14:40
 7/45 anonim ***** válasza:
78%

nemtom mi bajotok van a halloweennel. én nagyon bírom =)

sztem nézzetek meg vmi faxa horror filmet is :D mi ezt fogjuk csinálni

2009. okt. 13. 15:38
 8/45 anonim ***** válasza:
70%

Ne félj, csak az a bajuk hogy nagy magyarkodók, így minden kívülről érkezett dolgot(főleg a nagy amerikánus ősellenségtől) élből elutasítanak. :)

Nem baj, biztosan fogalmuk sincs arról, hogy a legtöbb már berögzült magyar hagyományt más népektől vettük átt régen(pl esküvőkön a valami antik, valami kék, és valami kölcsönkért).

2009. okt. 14. 06:41
 9/45 anonim ***** válasza:
30%

ma 06:41

Igen, mert én nem a ti amerikai filmjeiteket szocializálódtam. Tudod, amit ti megpróbáltok ránk erőltetni. Mi az, hogy "nagy magyarkodó"? Aki szereti a saját kultúráját? Igen, akkor az vagyok! De tudod mit? Bár sejtem nem divatos, megyek eszek egy kis gulyáslevest, te meg menj a mekdonálcodba hamburgert zabálni! Nehogy meggyanusítsanak, hogy "nagymagyarkodó" vagy.

Mikor indulsz haza, "ámerikába" (amit szintén loptatok, mint minden mást amit az életben "elértetek")?

2009. okt. 14. 06:52
 10/45 anonim ***** válasza:
56%

A honfoglalás hogyan is zajlott?

A magyarok 892 júliusában négy hétig pusztították Morvaországot.

894-ben a magyarok a dunai bolgárok ellen vezettek hadjáratot.

A magyar és a morva seregek együttesen rohanták meg Arnulf pannóniai tartományát, a források szerint komoly pusztításokat okozva ezzel.

Erdélyben a magyarok megölték Álmos vezért.

Itáliából visszatérő csapatok elfoglalták a Dunántúlt és 902-ben morvák által birtokolt északnyugati területeket, ami után a morva állam megszűnt.

Nem is érdemes folytatnom, persze ez mind dicsőséges hódítás volt már korábban megtámadott(úzok, bolgárok, Számánida emirátus) és tönkrevert államok ellen, nem közönséges lopás. :D

Azért mert értelmi fogyatékos vagy, még nem kell itt írni. Inkább rajzolj valami szépet, a zászlólengetést pedig tartalékold a Kossuth térre. ;)

(Egy magyar, csak okosabb, mint a szélsőséges birkák)

2009. okt. 14. 07:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!