Milyen jó programot ajánlanál halloween-re barátokkal?
ma 06:41
valami kék stb., jellemző, hogy csak egy másik amerikai baromság jut eszedbe, mint "berögzült" "magyar" szokás...
ma 07:11
a te értelmi képességeid se verdesik az eget, ha ennyire kevered a szezont a fazonnal
Kisöcsi a honfoglalás és az etnikai tisztogatás között van egy szakadék, de te ezt nem értheted. Szerintem nem azért nem folytadod, mert nincs értelme, hanem mert nem tudod. Én ismerem a honfoglalást, te agyoniskolázott. Elég primitív egy tuskó vagy, ha mást szellemi fogyatékosnak nevezel, mert nem kíváncsi az agymosott firkálmányodra. Anyukádék biztos ezt nevelték beléd, meg a hálovint.
" s tönkrevert államok ellen, nem közönséges lopás. "
Nem az. Nézd meg a lopás fogalmát.
Mennyj, lengesd a sávos-csillagos zászlódat!
(Egy szélsőséges magyar aki okosabb mint a birkák)
Sziasztok veszekedősök.
Három gyermekes anyuka vagyok és bár az én időmben nem volt ez a mizéria, de mit tehetek a gyermekeimnek tetszik.
A jelmezezés, a cukorkák, a töklámpás, meg a többi hüle körítés.
Most kitalálta a középső, hogy bulit akar és bevallom én is csak keresgélek a neten, hogy milyen csoportos gyerekeknek való játékot találjak ki.
Én is szívesen venném az ötleteket.
Köszönöm szépen.
Előbb az anyuka kérdésére, a marháknak utána:
Szerintem ezt az oldalt nézd át, van pár jó ötlet. Persze korfüggő:
A marháknak:
Pont azért megy a veszekedés, mert ezek a barom nagy magyarok mindent élből elutasítanak, ami nem magyar eredetű. A kérdező jóhiszeműen megkérdezett valamit, erre ezek ideállítanak, hogy akkor takarodjon Amerikába, meg ne Halloweenezzen, mert nem magyar. Az volt a kérdés? Nem, a kérdésre pedig nem is tudtak válaszolni. Ezek csak gyűlölködni jöttek, amit én viszont nem hagyok, mert ezek pont azt várják, hogy rájuk hagyják az emberek.
Csak megjegyezném, nagy magyarok, hogy a mondat eleje nagy kezdőbetű, halmozott írásjeleket nem használunk, viszont a mondat végére egy írásjel azért illik. A vesszőhibákat már nem is említem. Ti nevezitek magyaroknak magatokat? A nyelvet sem ismeritek. Szégyen. Bevándorlók. :)
Szia játékos link küldője!
Nagyon nagyon jók. Köszönöm szépen.
Ebből biztosan találnak maguknak valót a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!