Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért van az, hogy az ukránokn...

Miért van az, hogy az ukránoknak/oroszoknak teljesen más arcvonásaik vannak, mint a többi európai népnek?

Figyelt kérdés

2013. febr. 1. 20:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted?Csúnyábbak vagy szebbek?Egyébként én is ukrán vagyok,nem tudom,hogy miben lenne más az arcom :D Bár,ha kell küldök képet :DD
2013. febr. 1. 20:51
 2/24 anonim ***** válasza:
60%
Hát a sok vodka megteszi a hatását.:D
2013. febr. 1. 20:54
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem hogy szebbek v csunyábbak ,ha nem hogy teljesen eltérő ,jellegzetes arcuk van,és egyből meglehet mondani róluk,hogy nem magyarok.
2013. febr. 1. 21:04
 4/24 A kérdező kommentje:
feltettem ide az oldalra egy orosz férfi képét és egyből megmondták róla h orosz.
2013. febr. 1. 21:06
 5/24 anonim ***** válasza:
64%

A keleti szlávoknak igen jellegzetes arcvonások van , az állukról , fejformájukról könnyen fel lehet őket ismerni , na meg olyan különleges szemszínük van.

Egy magyart-lengyelt-szlovákot majdnem lehetetlen megkülönböztetni.

2013. febr. 1. 21:47
 6/24 mustafa33 ***** válasza:
64%
Ez természetes. Egy portugált is azonnal felismersz (a mi szemünknek általában csúnyák), egy franciát is és egy angolt is.... Sőt nézd meg jól két falu arcait és azokon is felfedezed az eltérést és a jellegzetest. A romákon is felimerni, hogy kárpáti cigány, oláh cigány, romungró, vagy román cigány. Sőt a kínai is meg tudja különböztetni a belsőmongóliait a szecsuánitól ☺.
2013. febr. 1. 23:56
 7/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem nem tűnt fel a különbség. Viszont a kínai, mongol, japán, koreai, vietnami embereket rögtön meg tudom különböztetni, ők is eltérnek egymástól.
2013. febr. 2. 02:06
 8/24 anonim ***** válasza:
6%

mustafa33- Az értelmes ember hanyagolja a cigányozást, de hát ki milyen szinten van :)

Kérdező- az oroszok és ukránok valóban különböznek a magyaroktól, de ugyanezt ellehetne mondani más népekről is, például portugálokról, svédekről, stb. Ezek természetes jellegzetességek, pont mint a 4 nagyrassz közötti különbségek.

Ha bővebben érdekel a téma akkor utána olvashatsz te is, az interneten is számos cikk van erről.

2013. febr. 2. 10:12
 9/24 anonim ***** válasza:
60%
Kíváncsi volnék egy "etalonnak" mondható magyar arcra. Kedves kérdező mondj valakit az általánosan ismert magyarokból, akire rá lehet mondani hogy tipikus magyar és akivel te összehasonlítod a más nemzetiségűeket.
2013. febr. 2. 11:26
 10/24 anonim ***** válasza:

Egyébként a magyarok inkább "németesek". Ebbe a csoportba beletartoznak a lengyelek, hollandok, szlovének, de még a skandináv népek is. Őket tartjuk átlagnak, és jellemzően a tőlük eltérőekre mondjuk, hogy "jellegzetes".

Kelet felé az ukránoknál kezdődik a "furcsa" kinézet, nyugatra pedig a franciáknál.

2013. febr. 2. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!