Csak szerintem barbár szokás a disznóvágás?
Nem hiszem, hogy a magyar kultúrának erre kellene büszkének lenni, pedig nagyon sok helyen ezt hirdetik, hogy a falusi disznótoros + házi pálinka a magyar kultúra szerves része. Nos, én ezzel nem értek egyet, hogy egy állat kivégzése a nemzeti kultúra része legyen.
Én magam egyébként nem is eszem sertéshúst.
"Amúgy Douglas Addamsnak van igaza...nem tudnék olyan állat húsából enni, aki maga ajánlja fel magát nekem vacsorára."
Ezt biztos viccnek szánta volna eredetileg és nevetni kellene rajta :), de ez nem igazság kérdése, mert szubjektív, hogy kinek mit vesz be a gyomra. :) Ahol meg jól vannak tartva az állatok, ott minden oké, nem is velük van a baj. Remélem, a többség ilyen hely.
egyébként ha tartasz disznót, s nem vágod le akkor mit csinálsz vele??
hiába sajnálod. gondolj bele
Én ma hajnalban hallottam egyet,teljesen rosszul lettem tőle.
Legalább hozhatnának vmi törvényt,hogy lehető legfájdalommentesebben öljék meg azt a szerencsétlent.
Percekig visít,küzd az életéért.Ez elég barbár.
Ha hoznak egy ilyen törvényt és vki nem eszerint járna el,én feljelenteném.
3aska!
Te tápláléklánc csúcsán lévő.. ha már így felküzdötted magad oda ahova képzeled akkor egy oroszlán, tigris és egyéb vadállatokkal próbáld ezt elhitetni.. szerinted sárgarépa főzeléket esznek? Ja lehet nem, majd téged. A hülyeség csúcsára viszont felértél önerőből, erre büszke is lehetsz.
„Nem azért küzdöttem fel magam a tápláléklánc csúcsára, hogy vegetáriánus legyek.”
Nem küzdötted te fel magad sehova:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!