Mivel kezdődik egy disznóvágás?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 23:27
2/17 anonim válasza:
Nem borral, hanem pálinkával, utána forralt borral és csak reggeli után jön a fröccs!
3/17 anonim válasza:
Fogópálinkával! Régen legalábbis fogás előtt ittak 1 felest meg fogás után is! Én pl kifeküdtem 2 deci házítól éhgyomorra! De általában mindenki bírja!
4/17 anonim válasza:
Két felessel, aztán egy kis beszélgetés, még egy feles, valaki bemegy a disznóért, kihúzzák az ólból, ekkor felkerülnek a lábakra is a kötelek, durr a fejbe, jó erősen lefogni, kés a nyakba, ha kivérzett mehet még egy-két feles és lehet elkezdeni perzselni. Címszavakban kb. ennyi.
5/17 anonim válasza:
Pálinkával, napközben meg forralt borozás! :)
6/17 anonim válasza:
Ez a forralt bor már nagyon elit szokás... :D Itt keleten csak pálinkával :D
Ez eltart 4-től 5-ig, majd 5-től 6-ig keresik+próbálják megölni a malacot!:D
8/17 anonim válasza:
Szúrással, utána a pörkölés jön.
10/17 Granulátum válasza:
Szoktatok valami imát mondani a disznóra? pl Legyél áldott, malacka, ha majd megeszünk téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!