Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Vajon miért utálom, hogy...

Zsizsik666 kérdése:

Vajon miért utálom, hogy magyar vagyok? Olyan kakukktojásnak érzem magam, mindenki beszól, hogyan tudnék beilleszekedni a népemhez?

Figyelt kérdés

Én egy egyszerű, gyógynövénykell foglalkozó, falun élő nő vagyok. Aki még ráadásul pogány is. S ezért mindig

"morognak", ha reggel pl. gyakorlom a napüdvözletet jógában, s megkérdik mi az, meg, ha olyan téma van, hogy vallási. De nem is beszélve arról, hogy jól érzem magam, nem vagyok egy nagyravágyó, egyszerű, természetes, bár mások szerint bonyolult, mert okkult tudással rendelkezem.

Szerintem meg ez is természetes. Nyaralni nem Hawaii-ra megyek, meg Görögbe. Hanem tópartra. Akkor nagyon jól érzem magam, fejest ugrok a barátnőimmel, elvagyok akkor is, ha sátorozás, s a tóban fürdök, mert így alakult, 2-3 napig.

Amúgy naponta, 2X is lezuhanyzok itthon, vagy fürdök, egészségesen táplálkozom, sose voltam még büdös. Csak ezt a nyaralást is "elítélik", hogy milyen gagyi!!!!

Nemár, hogy a Görög sós tenger egészégesebb!!!???

Szóval így marad pénzem is, nem élek sem jól, sem rosszul, de írígyelnek, de nem tudom miért?!

S még a másik, hogy komolyan szeretném elérni végre, hogy oda legyen írva a nevemhez, hogy a "Kérdező nulla százalékban hasznos válaszokat ad",(szóval pontozzatok már le!!!!) mert legyen már paradoxon, akinek tudok segítek, troll kérdésre meg természetesen troll választ adok, arra mi mást lehetne?

De akkor sem értem, mikor volt egy olyan kérdés, "hogy lettetek vallásosak?" hogyan lehet nulla százalékban hasznos a pogány hit, meg az, hogy eleve, másképp gondolok dolgokat, más, természetesebb természettel születtem, mint sokan mások a családban még. Hogy lehet egy élettapasztalat, életfelfogás 0 százalékban hasznos?

Remélem, nem vagyok magyar, mert itt semmi tolerancia nincs, szivesebben lennék cigány. Remélem van esélyem. Fekete hajú, fekete szemű vagyok, igaz hófehér bőrrel, s nagyon vékony, de csinosnak mondott. Lehetnek roma őseim? Csak hogy vígasztalódjak...

Esetleg svéd vagy akármi? Ugye, nem vagyok magyar? Másképp nem tudom magyarázni! Én is megcsodálom szőke hajú, kék szemű ismerőseim, ők meg engem, merthogy "különlegesnek számítok", de remélem ez annak tudható be, hogy nem "csak" magyar vagyok?

Nem szeretnék, ehhez a néphez tartozni teljesen:/ Én nem írígykedek, ha szebbek, jobbak, gazdagabbak, tehetségesebbek itt nálam, s ezért sem!

2012. nov. 11. 14:40
1 2 3
 21/25 mustafa33 ***** válasza:

Az a cigánykép az nem valós! Az a romanticizmus cigány képe.

Amit leírtál, a szerint te magyar vagy. Annyira magyar, hogy az már indián ☺.

(nagyon olyan mint én ☻)

2012. nov. 14. 02:03
 22/25 anonim ***** válasza:
Én cigány származású vagyok,hát hidd el, nem könnyű ezzel együtt élnem. Mert a cigányok egy része nem tud viselkedni,és nem vállalhatom én sem a származásomat.
2013. márc. 9. 15:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Szegény :( Ne félj, én is így vagyok ezzel, utálom a magyar mentalitást, az irigy, kapzsi, rosszindulatú, csak magukért teperő embereket, akik úgy tepernek, mintha mindent magukkal vihetnének a síron túlra is. Hányok ezektől az emberektől. Genetikailag meg színtiszta magyar ember eleve nem létezik, úgyhogy ilyentől nem kell szerencsére tartanod. :)
2013. szept. 8. 11:15
 24/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még amit kifelejtettem: a másik réteg, akiket érdemes elkerülni ezer kilométerről is, a hiper-szuper-turbó nagymagyarkodók, akik szívük szerint mindenkit kiírtanának, aki nem hajlandó úgy gondolkodni, mint ők. És kb. minden második szavuk: cigány, zsidó, n*gger, b*zi...
2013. szept. 8. 11:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Egy hülye hazaáruló vagy!
2020. márc. 8. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!