Vajon miért utálom, hogy magyar vagyok? Olyan kakukktojásnak érzem magam, mindenki beszól, hogyan tudnék beilleszekedni a népemhez?
Én egy egyszerű, gyógynövénykell foglalkozó, falun élő nő vagyok. Aki még ráadásul pogány is. S ezért mindig
"morognak", ha reggel pl. gyakorlom a napüdvözletet jógában, s megkérdik mi az, meg, ha olyan téma van, hogy vallási. De nem is beszélve arról, hogy jól érzem magam, nem vagyok egy nagyravágyó, egyszerű, természetes, bár mások szerint bonyolult, mert okkult tudással rendelkezem.
Szerintem meg ez is természetes. Nyaralni nem Hawaii-ra megyek, meg Görögbe. Hanem tópartra. Akkor nagyon jól érzem magam, fejest ugrok a barátnőimmel, elvagyok akkor is, ha sátorozás, s a tóban fürdök, mert így alakult, 2-3 napig.
Amúgy naponta, 2X is lezuhanyzok itthon, vagy fürdök, egészségesen táplálkozom, sose voltam még büdös. Csak ezt a nyaralást is "elítélik", hogy milyen gagyi!!!!
Nemár, hogy a Görög sós tenger egészégesebb!!!???
Szóval így marad pénzem is, nem élek sem jól, sem rosszul, de írígyelnek, de nem tudom miért?!
S még a másik, hogy komolyan szeretném elérni végre, hogy oda legyen írva a nevemhez, hogy a "Kérdező nulla százalékban hasznos válaszokat ad",(szóval pontozzatok már le!!!!) mert legyen már paradoxon, akinek tudok segítek, troll kérdésre meg természetesen troll választ adok, arra mi mást lehetne?
De akkor sem értem, mikor volt egy olyan kérdés, "hogy lettetek vallásosak?" hogyan lehet nulla százalékban hasznos a pogány hit, meg az, hogy eleve, másképp gondolok dolgokat, más, természetesebb természettel születtem, mint sokan mások a családban még. Hogy lehet egy élettapasztalat, életfelfogás 0 százalékban hasznos?
Remélem, nem vagyok magyar, mert itt semmi tolerancia nincs, szivesebben lennék cigány. Remélem van esélyem. Fekete hajú, fekete szemű vagyok, igaz hófehér bőrrel, s nagyon vékony, de csinosnak mondott. Lehetnek roma őseim? Csak hogy vígasztalódjak...
Esetleg svéd vagy akármi? Ugye, nem vagyok magyar? Másképp nem tudom magyarázni! Én is megcsodálom szőke hajú, kék szemű ismerőseim, ők meg engem, merthogy "különlegesnek számítok", de remélem ez annak tudható be, hogy nem "csak" magyar vagyok?
Nem szeretnék, ehhez a néphez tartozni teljesen:/ Én nem írígykedek, ha szebbek, jobbak, gazdagabbak, tehetségesebbek itt nálam, s ezért sem!
Mielőtt még megfordulna fejedben, nem a népet utálom:D a magyar, nekem ugyanolyan, mint az emberiséf más népei, csak ide nem tudok teljesen azonosulni, azt utálom, hogy ide kellene azonosulnom! szóval, magát a helyzetet!
Egyik népet sem utálom! Mindnek van jó meg rossz tulajdonsága. Csak itt Mo.-n magyaroknál, egy munkahelyen nem vagyok hajlandó eljátszani az áskálódó, írígy rosszindulatú szerepet, csak azért, meg sokan ilynek:/
Nem a néppel van bajom, hanem azzal, hogy én másabb vagyok, s ezt nem tudom hova tenni!
Szia!
Semmi pánik!Ízig-vérig magyar vagy!Ma komoly manővereket vetnek be abból a célból,hogy a hagyományainkat lenullázzák és az azokat tisztelő embereket semmibe vegyék!Egyes szekták odáig mennek az agymosásban,hogy a halottak napját okkultista szertartásnak,haláltiszteletnek állítsák be,holott ez semmi másról nem szól,csupán egy csendes megemlékezésről!Ugyanezen szekták a nemzeti identítás feleslegességéről papolnak,miközben idegen nemzetek zászlaját rázzák szeánszaikon!Önmegtagadó módon saját identításukat,mindenféle alapos indok nélkül lenézik és egy másikét,szó szerint Isteninek nyilvánítanak!Szerintem inkább ez az agydonor státusz!
Szóval,inkább menjen lefelé a százalékod,minthogy kimossák az agyad!
Ne "népekben" gondolkodj, főleg, ha pogánynak vallod magad, hanem természetben, mindenségben, emberiségben; illeszkedj be ezekhez. Aki elfogad téged, az része ennek az egésznek, és azokkal mind egy vagy, akik meg nem, nos, _AZOK_ a kívülállók, nem te, hiszen ők határolják el magukat attól a kozmikus-univerzális mindenség egészétől, aminek viszont te a szerves része vagy. Az ilyenek inkább csak sajnálatot érdemelnek, valamint, ha legalább csak egy kicsit is nyitottak rá, úgy segítséget. De ha meg nem, akkor egyszerűen ignoráld őket. Szerintem legalábbis ez a legjobb, amit tehetsz.
Amúgy ha van kedved beszélgetni még, írj privit nyugodtan, kíváncsi lennék a pogányságod részleteire, mert az eddig leírtak alapján nem vagyok teljesen biztos benne, hogy pontosan mit és értesz alatta, mert mintha több mindent vontál volna egybe valami egyéni keverékbe - ami persze nem baj, és éppen ezért is tettél kíváncsivá. :)
Miért érzem úgy, hogy alapvetően neked csak gyk-val van bajod, meg hogy itt lepontoznak...?
Ha ebből fakad az összes problémád akkor húzd ki a netet a falból és ennyi. Senki nem kényszerít rá, hogy a gyk-t nézegesd naponta.
Ahogyan arra se kényszerít senki, hogy itt maradj és szarul érezd magad a származásod miatt. Azt mondod van pénzed, csináltass egy vízumot, erkölcsi bizonyítványt, és repülj ki az USA-ba. Ott aztán mindenféle kultúra össze van turmixolva egy nagy darab masszába.
Köszi, 6-os! Valószínű, igazad van, én mint pogány, az Istent, s az Istennőt is dicsőítem, de kisebb isteneket is, s más kultúra/nép isteneit is elfogadom. Hiszen ugyanolyanok, minden népnél, akkor miért ne? Csak az emebreiség olyan tág fogalom, még ha tudom is, hogy valójában egy tőről fakadunk...de kellene egy nemzetiség, egy nemzet, aki nem csak azt mondja, hogy : "Nahát, kösz a gyógynövényeidet, 5 éve senki más nem tudott segíteni, csak te, köszi...de azért alapvetően egy h.lye pogány vagy!"
Ilyenkor már azt sem tudom, sírjak, vagy nevessek, s tényleg szarul esik, hogy én nem is hoztam szóba az ő hitét, ő meg ezzel jön, lehet poénnak szánja de nekem nem az:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!