Miért félnek és visítanak az emberek ha ilyen szituációba kerülnek? (alább írva)
Jön egy egér és akkor JAaaaaaaaaajjjjj egggééérrrr!!! Sikít, rohan visít, nem értem mi van az emberek agyával. Most feláll a székre, toporzékol, hisztizik vagy elrohan, de miért? Mikor az nem bánt. Jó, megharap, na és akkor, engem már harapott meg de csak akkor ha megfogtam. Fogja leüti, ha annyira zavarja, de miért gondolja, hogy az egér majd megtámadja?
A békától is miért félnek? Elplattyog k. messzire, vagy ha nem, mi van? Meg az olyan bogaraktól, amik csak repülnek, de nem csípnek. Jó a darazsat azt még megértem, ha elfut előle, főleg az ilyen marha nagy darázs elől.
De az egér..meg a béka?
Először azért sikítanak, mert rohadtul megijednek a hirtelen felbukkanó 5 cm-es szőrös valami láttán. (Végig egérről fogok beszélni:)) Aztán már nem sikítoznak egyfolytában, ott jön a képbe a fóbia, a megmagyarázhatatlan félelem. Nem akarják, hogy hozzájuk érjen az egér. Én is hajlamos vagyok halkan visítani egyet ha túl közel jön egy b.zi darázs. Pláne ha lesből támad a .eci:D
A békától meg szimplán sokan undorodnak, mert olyan nyálkás szegény. Nekem semmi bajom sem az egérrel, sem a békával, pedig anyám sikítozott anno az egértől:) Vannak sikongatós egyedek, és nem sikongatósok. Pasit is hallottam már nyeszlett hangon felsikítani amikor megijedt egy általa hőn szeretett állattól:D Na az vicces volt.
"Először azért sikítanak, mert rohadtul megijednek a hirtelen felbukkanó 5 cm-es szőrös valami láttán"
Én nem vagyok fiatalember, de nem hallottam olyan Nőről, aki a fent említett dologtól megijedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!