A szerbek valóban szaftosan tudnak káromkodni?
Figyelt kérdés
Méghozzá magyart megszégyenítően.2012. júl. 15. 12:51
1/6 anonim válasza:
Igen, nagyon is. Voltam kint egy hétig, és nem csak a káromkodást vettem észre, hanem sokkal de sokkal türelmetlenebben és agresszívabbak, mint a magyarok. Pedig itthon sem valami illedelmesek az utakon az emberek. Csak meglepett :)
Franciaországban meg pont fordítva van: ott ha meglátják, hogy a zebra előtt állsz a járdán, rögtön megállnak, mielőtt leléptél volna! :D
2/6 anonim válasza:
Igen igen :D elegge tudnak karomkodni sokszor a jebiga vagy jebote-t hasznaljak :D a jebote (b@zdmeg) jebiga is ugyanaz max hogy a ga (o mint ferfi) de nem ez a lenyeg nekem vannak szerb barataim es mondom neki hogy nem hajtok be Szabadkara erte jojjon ki palicsra akkor olyat mond hogy hu :D naluk ez okes amugy masik baratom tiszta szerb volt es amikor nagyon fel volt baszodva magyarul elkezdett karomkodni de nagyon kemeny szerb akcentussal ! :DDD
3/6 mustafa33 válasza:
pizda ti mater (ja, ez makedón volt)
4/6 anonim válasza:
Mustafa ezt szerbek is mondjak :D altalaban igy:
Pizda ti materinu!
5/6 anonim válasza:
Bata Zoard
*materina, nem materinu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!