Mi a véleményetek erről a néváől? :Cseh Maximilien.
Eh ugyan ezt akartam én is írni, mint 2-vel előttem!
A cigányok adnak ilyen neveket!
Képes lennél szegény mit sem sejtő, jobb sorsra érdemes gyereket egy életre ezzel a ronda névvel megbélyegezni?
Ha szorult beléd egy cseppnyi jóérzés azonnal adj egy tisztességes Magyar nevet, mint János, István, Sándor, Tibor, György, Zoltán, Imre, Gábor, esetleg Zsolt vagy Tamás!
Gyermekek egész nemzedéke szenved iskolázatlan szülei feltűnési viszketegségében kiagyalt kimondhatatlan"ritka"névadásától!
Ezeket a neveket csufolják, kinevetik, ismeretlenül is lecigányozzák, és minden egyes ügyintézésnél hosszan magyaráznia kell, hogy hogy kell leírni azt a nevet.
Ráadásul az áhitott célt, a szegénysorból való kiemelkedést, a különleges kiemelt statust sem érik el, mert manapság dunát lehet rekeszteni az Alfredoktól, a Ramónáktól, aRomeoktól és még kit tudja mi az Isten haragjaitól.
Miért nem jó Nektek az ami minden más, rendes becsületes Magyar Állampolgárnak?(!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!