Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a néváől? :Cseh Maximilien.

Figyelt kérdés
Szerintem gagyi.
2009. júl. 8. 19:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
nekem tetszik.különleges.
2009. júl. 8. 19:20
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
egyedi. elmegy. nem Maximilian?
2009. júl. 8. 19:28
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
szerintem borzalmas:S bocsi:((
2009. júl. 8. 19:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon béna szerintem. MaximiliÁnról hallottam már,de E-vel... és ez így akkor fiú vagy lány név egyáltalán?!:D Ha lány, akkor cigányos, ha fiú, akkor b*zis.
2009. júl. 8. 20:03
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Hát, nekem nem tetszenek ezek a fellengzős nevek, mint a fent említett Maximilián (e-vel írva még nem láttam), Szebasztián, meg a hasonlók. Jobban szeretem az egyszerűbb, két-három szótagos neveket. Bár ismerek egy Maximiliánt, aki egyébként "Mex"-nek hívatja magát. Így már tetszene, de nem egy magyar gyerek neveként.
2009. júl. 8. 20:39
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
Ennyi erővel lehetne Cseh Dzsesszika, vagy Cseh Hozéármándó is, bár a Lakatos névhez jobban illene;)
2009. júl. 8. 20:42
 7/15 anonim ***** válasza:
az egyáltalán nem igaz, hogy cigányos lenne a név, mert az egyik világcég magyarországi képviseleténe vezérigazgatójának a fiát is Maximiliannak hívják, pedig ő már 20 éves, pláne akkoriban furcsa lehetett ez a név, mikor született, ma már semmi sem az.
2009. júl. 8. 20:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Ez miért bizonyítja, hogy a név nem cigányos? Attól, hogy nem csak cigányoknak van ilyen neve, attól szerintem még cigányok.
2009. júl. 8. 22:49
 9/15 anonim ***** válasza:

csak felhoztam egy példát. intelligens, kulturált emberek is választanak olyan neveket is, pl. hogy Dzsenifer.

szerintem nincs is olyan, hogy egy név cigányos lenne.

2009. júl. 8. 23:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Miért nem Marlonbrandó akkor már? :D
2009. júl. 9. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!