Mi a véleményetek a Székely Himnuszról? Hallottátok már? Miért nem szeretik sokan?
A régit, vagy az újat?
ez a régi:
http://www.youtube.com/watch?v=WWHJce4pCNs
az új:
Ki tudja merre, merre visz a végzet,
Göröngyös úton sötét éjjelen.
Vezesd még egyszer győzelemre néped,
Csaba királyfi csillag ösvényen.
na 3. vagyok..elmondom neked mi a szitu...határ mentén lakom de ezen az oldalon...
és a szlovák határ mentén is élek
a lényeg az h ami megy h így nagy Mo úgy nagy Mo hülyeség...minket majdnem meglincseltek "erdélyben" 1 magyar zászlóért magyarnak mondott...és olyan aki állampolgárságot is kapott...
miért is? a fidesz ezzel biztosítja be a hatalmát
válaszuk mi volt?takarodjunk onnan nem kíváncsiak ránk...na erről ennyit...nem kis 1-2 emberes csoportokról volt szó..amerre jártunk nagyon kevés volt a pozitívum
másrészt...székely himnusz 1 dolog.Ha annyira magyarnak tartják magukat akkor MAGYAR HIMNUSZ van csak....
emellett Szózat kellene h legyen nem szék.himnusz....
8-as, az az ominózus népszavazás nem Orbán idejében volt, és bizony akkor vallottatok színt.
3-as, az után a népszavazás után mi is meg akartunk verni egy pár anyást, aki átjött tankolni, így valahogy folyt a párbeszéd:...na mi van anyáskám? -eee. - Belőlünk nem kérsz? - öö. -De a benzinünk az kéneee??? - na,no,ne. - Na húzzááál, mert mást is kapsz!!!
Féltettétek tőlünk a zsíroskenyereteket, és még mindig féltitek, pedig a miénken hagyma is van.
Ami a székely himnuszt illeti, felvidéki búcsún énekelték a falusiak (gyönyörően) a mise után a mi nemzeti imánk után, és bizony hogy nem Orbán hagyta nekik, mert ott nem fidesz volt meg emeszpé meg böszme pinokkió, hanem az isten áldotta magyar nép.
Én székely vagyok és szeretem meg büszke is vagyok a székely himnuszra. Hogy miért? Mert ez csak a miénk.
Szerintem mindenki szeresse és legyen büszke a saját himnuszára, mint például ahogy a Magyar, a Román , a Német vagy más nemzetek a sajátjukra. És büszke vagyok arra is , hogy székelynek születtem.
Az ember értékét pedig nem a származása adja, hanem az ahogyan a többi emberhez viszonyul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!