Hallottam egy tanáromtól, hogy ha valaki kimegy Kanadába, akkor kap állampolgárságot és 5 évig minden hónapban kap 900 dollárt! Ez mennyire igaz? Ti is hallottatok róla?
A kanadaiak már azon tűnődnek, hogyan vonják meg Magyarországtól a vízummentességet úgy, hogy ne legyen belőle diplomáciai galiba, nem még ilyen juttatásokat adni :-D
Képtelenségnek tartom, hogy csak azért, mert valaki a világ másik feléről odaállít, rögtön állampolgárságot és lóvét kapjon a semmiért, ez nonszensz.
Egyébként találtam néhány sort a kanadai állampolgárság feltételeiről - merthogy vannak feltételek, nem elég csak odasétálni:
első és második vagyok :)
állampolgárságot nem adnak rögtön, de menekültként ha elismernek, akkor adnak pénzt, részlet az egyik írásomból:
Sokak szerint a magyar menekültek nagy része megalapozatlanul, pusztán a kanadai állam nagylelkűségének kihasználására menekül el hazánkból, ugyanis amíg nem születik döntés a kérelmezők ügyében addig különböző szociális juttatásokra jogosultak, ráadásul Kanada a többi országnál nagyvonalúbban határozta meg a jogosultság előfeltételeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!