Hallottatok már a kulturális kreatívokról?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 16:37
1/2 anonim válasza:
Hallottam, voltam is a második filmforgatáson.
Szerintem egy nagy semmi.
Attól még, hogy nem ért egyet sok ember azzal, ami a világban folyik, attól még minden "kulturális kreatív"-nak tekintendő személy teljesen más és más célokat követ.
Azaz a megoldást a problémára is másképp gondolja, és ezeket nem lehet összeegyeztetni.
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem az már egy jó pont, ha egyáltalán KERESIK a megoldást. Nem csak nyavalyog az ember, hogy nemteccikarendszer...
Majd a sokból kialakulhat valami, a semmiből biztos nem...
Ha mindig mindenki nyugodtan ült volna a seggén, amikor nem tetszett valami, akkor még mindig ülnénk a barlangunkban (ami nem feltétlenül rossz minden szempontból)
Vagy a fán:)
2012. febr. 15. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!