Hallottatok már olyanról hogy 1 cigány utálja a többi cigányt?
figyu én aug. 20án bpén olyan cigányverekedést láttam, kb 20 voltak, mentek egymásra mint az állat. magyarok meg boldogan nézték :))) jó is volt :)))
sztem durván egymásra mentek..
Az én párom cigány. (rendes családból származó, zenész cigányok, úri, fejlödött családról beszélek).
Ők megtagadják azokat a cigányokat akik lopnak, koldulnak, hazudnak, nagymenően járnak kelnek pedig semmit nem tettek le az asztalra. Ha ilyet látnak, tapasztalnak mindig azt mondják, hogy ilyenkor szégyenlik, hogy cigányok, mert ezek miatt őket is lenézik. DE szerencsére, ahol laknak a párom szülei házban, többség ott magyar, mindenki szereti őket, mert látják, hogy normálisan élnek és nem lopásból meg hazugságból tartják fenn magukatmagukat. Szóval igen van olyan, hogy a cigány utálja a saját népét. de ez magyar népben is megvan, a négereknél is, minden népnél van olyan, hogy utálja a fajtáját valamiért! (tapasztalat)
A magyar cigányok hangosan büdös cigányoznak ha meglátnak egy oláh cigányt. - Nem bírják kihagyni.
Amúgy a hazai cigányság ~10% magyar cigány, akinek amúgy mindig van magyar őse is, mert tilos volt sokáig egymással házasodniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!