Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hallottatok már olyanról hogy...

PÁL/INKA kérdése:

Hallottatok már olyanról hogy 1 cigány utálja a többi cigányt?

Figyelt kérdés
Ez miért lehet és ez is rasszizmus?
2011. aug. 25. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Persze, van egy cigány buszsofőr ismerősöm. Nem ismerek embert, aki jobban gyűlöli a cigányokat, mint ő. Amikor elkezdett dolgozni, akkor leköpték a családtagjai, hogy "mit magyarkodsz", azóta nem nagyon áll velük szóba. Persze vezetni se nagyon tud úgy, hogy állandóan van a buszon valami saturészeg cigánycsürhe, főleg segélyosztás napján, állandóan verekedés van, meg meg kell várja a rendőröket.
2011. aug. 25. 17:10
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
A legtöbb cigány utálja a többi cigányt, sok esetben még a saját családját is.
2011. aug. 25. 17:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
persze,hallottam.cigányok között is vannak rendes,tisztességes emberek,ők utálják a tapló módon viselkedő bűnözésből élő naplopókat mert őket is lenézik miattuk.
2011. aug. 25. 17:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Pl. a zenész cigányok, az összes többit.
2011. aug. 25. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

figyu én aug. 20án bpén olyan cigányverekedést láttam, kb 20 voltak, mentek egymásra mint az állat. magyarok meg boldogan nézték :))) jó is volt :)))

sztem durván egymásra mentek..

2011. aug. 25. 23:28
 6/14 WorfHadnagy ***** válasza:
84%
Hallottam olyat, hogy egy félcigány NS-skinheadnek (a kákán is csomót keresőknek: boneheadnek) képzelte magát. Kb. fél évig ő volt a nagy nemzeti, így a mocskos cigányok-úgy a rohadt zsidók, stb, aztán megunta és rózsaszínpólós "partiarc" lett. Na, az ilyenekről megvan a véleményem. De az olyanok, akik a fejlődés érdekében szakítanak a lopós-kötekedős hagyományaikkal, rendesen dolgoznak, nem segélyből élnek, nem lehetnek rossz emberek.
2011. aug. 25. 23:51
 7/14 anonim válasza:
89%

Az én párom cigány. (rendes családból származó, zenész cigányok, úri, fejlödött családról beszélek).

Ők megtagadják azokat a cigányokat akik lopnak, koldulnak, hazudnak, nagymenően járnak kelnek pedig semmit nem tettek le az asztalra. Ha ilyet látnak, tapasztalnak mindig azt mondják, hogy ilyenkor szégyenlik, hogy cigányok, mert ezek miatt őket is lenézik. DE szerencsére, ahol laknak a párom szülei házban, többség ott magyar, mindenki szereti őket, mert látják, hogy normálisan élnek és nem lopásból meg hazugságból tartják fenn magukatmagukat. Szóval igen van olyan, hogy a cigány utálja a saját népét. de ez magyar népben is megvan, a négereknél is, minden népnél van olyan, hogy utálja a fajtáját valamiért! (tapasztalat)

2011. aug. 25. 23:55
 8/14 anonim ***** válasza:

A magyar cigányok hangosan büdös cigányoznak ha meglátnak egy oláh cigányt. - Nem bírják kihagyni.

Amúgy a hazai cigányság ~10% magyar cigány, akinek amúgy mindig van magyar őse is, mert tilos volt sokáig egymással házasodniuk.

2011. aug. 26. 13:10
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
A zenész cigányok a prolit segéd munkás cigányt is lenézik, hogy minek dolgozik koszos munkát a magyaroknak, miért nem csak "bazsevál"? A új mercikel járó kereskedő cigányokat meg irigységből szólják le.
2011. aug. 26. 13:43
 10/14 anonim válasza:
sztem viszont ez nagyon ritka, védik egymást, meg szaporodnak mint a nyulak, lassan többen lesznek nálunk :S gyatrán van csak "normális"
2011. aug. 28. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!