Több mint 30 éve nem jövök rá, mi az a "Krumplifejű palacsinta"?! :-o
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 21:44
1/53 anonim válasza:
Megy a gőzös, megy a gőzös Kanizsára. Kanizsai- kanizsai állomásra. Elöl ül a masiniszta. Ki a gőzöst, ki a gőzöst igazítja.
vagy:
( Elöl ül a masiniszta, hátul meg a krumli fejű palacsinta).
4/53 mustafa33 válasza:
kihagytam, a kassai iparisták énnekelték így.
5/53 anonim válasza:
Én Tisza Pistával is ismerem, annak legalább van értelme :D
Egyébként semmi, gyerekdal, vicces.
6/53 anonim válasza:
"Hagyományos meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul Kanizsa városába. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai állomásra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért felelős gépész-menedzser tartózkodik, az utolsó kocsiban tartózkodó vonatkísérő viszont egy töltött tésztaféleség, amely feje táplálkozásunk legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult."
7/53 anonim válasza:
Az Indul a bakterházban "krumplifejű Tisza Pista" van.
8/53 anonim válasza:
Az Indul a Bakterház filmben Tisza Pistával énekli Haumann.
Lehet, hogy egy félrehallás következében lett palacsinta.
Vagy... Tisza Pista - azaz Tiszta Istvánra való (esetleges/valós) utalása miatt enyhítették - de ez csak tipp.
9/53 anonim válasza:
tegnap 22:38 VILAGBAJNOK :DDDDDD
10/53 anonim válasza:
"kihagytam, a kassai iparisták énnekelték így."
Én miskolci vagyok, tehát közel Kassához, és én is krumplifejű palacsintának ismerem. Szerintem tájegységenként változik, hogy mi a vége.
Te kérdező hová valósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!