Ez csak egy amerikából átvett szutyok. Nálunk halottak napja van, ami egy meghitt ünnep- ellentétben halloweennal.
Mégis MIÉRT??? pl láttam csomó háznál töklámpásokat... ez még oké. DE: suliban az osztálytermeket ki kellett díszíteni halloweenosra.(!) szerintem felháborító. és lehet hogy csak egy taknyos kis 14 éves csaj vagyok de akkoris...
Ja és igazad van kedves kérdező és mélységesen egyet értek a véleményeddel!
2011. okt. 31. 19:12
42/53 anonim válasza:
A Halloween a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe OKTÓBER 31-én
A mindenszentek a halottak ünnepe NOVEMBER 1-jén.
Szóval ne zavarjon senkit, hogy külön napon van a kettő...
2011. okt. 31. 19:35
43/53 anonim válasza:
És akkor mi van? Ki mondta, hogy csak keresztényül lehet szórakozni?
2011. okt. 31. 19:45
44/53 A kérdező kommentje:
énis vallásos ember vagyok. mindig ministrálok. magyarnak érze magam, és szerintem a halloween elfogadhatatlan.
2011. okt. 31. 20:02
45/53 anonim válasza:
De komolyan, egy normális okot mondj már, hogy mért! Az, hogy nem magyar: szinte semmi sem az. Az, hogy a halottak meggyalázása: ez nem arról szól, valahogy nagyon félreértetted. Egyéb ok?
2011. okt. 31. 21:31
46/53 anonim válasza:
Szerintem meg pont jó, hogy kezdjük átvenni... A halottak napja egy röhejes ünnep, a Halloween érdekesebb és vidámabb.
Ha tehetném élnék Amerikában vagy Angliában..
2011. okt. 31. 23:23
47/53 anonim válasza:
Mi voltunk ma a két itteni gyerekkel tettünk egy kört a szomszédságban (London), kaptak egy csomó édességet, be volt öltözve mindenki. Szerintem jópofa ünnep, sokkal jobb mint a Halottak Napja, végül is a halottaknak már tökmindegy. Egyébként meg ilyen alapon akkor ezentúl nem ünneplem a karácsonyt, tőlem nem kap senki semmit mert nem vagyok megkeresztelve, haza se megyek karácsonyra, mindenki ott rohadjon meg ahol van mert jaj nekem ez nem tartozik a kultúrámba. :)
2011. okt. 31. 23:54
48/53 anonim válasza:
Akit ennyire zavar, az ne ünnepelje. Miért nem sz*rja le magasról és hagyja meg nekünk az ünneplést?
2011. nov. 1. 07:18
49/53 anonim válasza:
Vegyük át mint a gyorséttermeket meg a sok rossz minőségű élelmiszereket meg a story 4 meg az amerikai szokásokat.Zabáld magad teli és hányd le a led tévédet és törd össze az ipad 2 ha nem nyersz valamilyen játékban meg hízzá el mint egy vett malac a tuningolt géped előtt!
2011. nov. 1. 09:05
50/53 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: érdemes lenne elmenned IQ-teszte (hál'Isten negatív).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!