Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit terveztek karácsonyra?

Mit terveztek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Hogy szokott nálatok zajlani az a három nap? :)
2011. okt. 10. 15:37
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Nem muszáj drága ajándék:) Én se kaptam tavaly valami hű de nagy ajándékot.Kaptam egy franciamanikűr készletet egy naomi Campbell parfümöt.Meg valamennyi pénzt.Bár azért nálunk elég sokan gazdagok a családba úgyhogy van mikor több is becsúszik.:))De ha nem kapok csak valami apróságot nekem az is jó
2011. okt. 10. 15:56
 22/32 anonim ***** válasza:

Én megvettem mindenkinek nagyjából amit akartam, már csak pár apróság van.. Hogy miért ilyen korán?

Mert egyszerűen nem tudom elviselni a karácsonyi vásárlásoknál a nagy tömeget. Mindenki tiszta idegbeteg, lökdösődik, tolakszik, mintha az élete múlna az egészen. Nekem ez nem kell. Így inkább megoldom előre. És így pénzben sem olyan húzós, mintha egyszerre venném meg mindenkinek.

Maga a karácsony nálunk mindig ugyan olyan. Én személy szerint nem vagyok oda ezekért az ünnepekért 8sőt jobban belegondolva egyikért sem.volt idő amikor nem tartottam semmilyen ünnepet, de sajnos a családomnak ez elég fontos, így elviselem azt a pár napot.

Én a pasimmal élek jó ideje. Nálunk nincs karácsonyfa és én főzni se nagyon szoktam karácsonyra(az én részemről és a pasim részéről is annyi kaját csomagolnak, hogy az se nagyon fogy el). 24-én az én nagyszüleimnél és szüleimnél vagyunk. Aztán ketten itthon.

25-én az ő nagyszüleinél és az ő családjánál.

26-án pedig a másik mamájánál de ott nem sokat időzünk általában.

Régen amikor még otthon laktam nekem meg tesómnak kellett feldíszíteni a fát meg hasonlók, de mi (én) gyerekként sem élveztem ezt. És hát mivel idősebb tőlem a tesóm, így elég hamar rájöttem, hogy anyáéktól lesz az ajándék, nem pedig... :)

Én karácsonykor vesztettem el egy hozzám közel álló személyt így nem túl felhőtlen ünnep ez.

Szóval nálunk semmi extra nincs.

2011. okt. 10. 15:58
 23/32 anonim válasza:
0%

"A kérdező kommentje:

Nem muszáj drága ajándék:) Én se kaptam tavaly valami hű de nagy ajándékot.Kaptam egy franciamanikűr készletet egy naomi Campbell parfümöt.Meg valamennyi pénzt.Bár azért nálunk elég sokan gazdagok a családba úgyhogy van mikor több is becsúszik.:))De ha nem kapok csak valami apróságot nekem az is jó"

elveszem a pénzed és felgyujtalak. -_-

2011. okt. 10. 15:59
 24/32 A kérdező kommentje:

Maga a karácsonyi hangulat kell nekem:D:)

Egyébként igen vannak akik nagyon szegények úgy sajnálom őket.Főleg ha idén is megyünk éjféli misére és ott biztos lesznek olyanok akiken látszik hogy szegényebbek.Őket biztos nagyon fogom sajnálni.Én elterveztem ha meglátok egy hajléktalant karácsonykor a városba fagyoskodni adok neki valamennyi pénzt.Vagy adok neki kaját.Sajnálom nagyon őket.

2011. okt. 10. 16:00
 25/32 anonim válasza:
0%

"A kérdező kommentje:

Maga a karácsonyi hangulat kell nekem:D:)

Egyébként igen vannak akik nagyon szegények úgy sajnálom őket.Főleg ha idén is megyünk éjféli misére és ott biztos lesznek olyanok akiken látszik hogy szegényebbek.Őket biztos nagyon fogom sajnálni.Én elterveztem ha meglátok egy hajléktalant karácsonykor a városba fagyoskodni adok neki valamennyi pénzt.Vagy adok neki kaját.Sajnálom nagyon őket."

nekem agyál pénzt,te b..i,a koldusoknak is csak azért akarsz adni mert azthiszed akor a menyországba kerülsz.

2011. okt. 10. 16:02
 26/32 A kérdező kommentje:
mi bajod van??
2011. okt. 10. 16:02
 27/32 anonim ***** válasza:

Hogy mit tervezek? Azt, hogy idén épp hogyan magyarázom el, hogy nem kérek a hús, - és halételekből (plusz a kismillió egyéb dologból, amiben tej és tojás van). =D

Egyébként még úgy készülök, hogy elkezdtem Xtra pénzt keresni, hogy mindenkinek olyan dolgot vehessek, aminek örül is. (Azt tervezem, hogy hogyan oldhatnám meg ezt - ti. hogy tetszetős/hasznos ajándékot vegyek - ésszerű keretek között.) De tervezem azt is, hogy elhívom a rokon kölyköket lovacskázni egy kicsit a farmomra, mert szeretik a lovakat.

2011. okt. 10. 16:03
 28/32 A kérdező kommentje:
Lehet nekem is elkéne kezdenem vásárolgatni.Az a gond hogy minden évbe a legutolsó utáni napra halogatom a vásárlást.Tavaly szegény anyuéknak nem vettem semmit hanem 23-án leugrottam a spárba és vettem nekik zoknit.:D Szegények...:D Idén komolyra veszem a figurát:D
2011. okt. 10. 16:05
 29/32 anonim ***** válasza:
Én is vettem már egy-két ajándékot. Ha megyek vásárolni és meglátok vmit, gyorsan megveszem, így nem kell az utolsó napokban rohangálni.
2011. okt. 10. 16:13
 30/32 anonim ***** válasza:
Reptoid invázió lesz.
2011. okt. 10. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!