Mit terveztek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Hogy szokott nálatok zajlani az a három nap? :)2011. okt. 10. 15:37
11/32 anonim válasza:
Ja és hát a filmek igen :) Nem tudják megunni a műsorkészítők :D
12/32 A kérdező kommentje:
De jók azok a filmek:D Régen is mindig azt néztem és jó hogy minden évbe ugyanaz van.Van egy gyönyörű mese amit tavaly láttam először az rtl-en ment karácsonykor este keressetek rá és nézzétek meg idén valami gyönyörű:))
Polar expressz:)
2011. okt. 10. 15:50
13/32 anonim válasza:
Hát először ugye karácsony előtt a házat feldíszítjük, aztán 23-án sütünk-főzünk, karácsonyfát díszítünk, tehát dörgönk-forgunk (ez a kedven napom :D). 24-én a szomszédos faluba megyünk unokatesómékhoz és nényémékhez, és ott megkapjuk az ajándékokat, meg mi is odaadjuk az övéket, megnézzük a karácsonyfájukat... Aztán hazamegyünk, és nálunk is megvan a szokásos filmezés :D Másnap meg pihenünk.
14/32 A kérdező kommentje:
Még a nagymamám is szereti:) Pedig közel 80
2011. okt. 10. 15:51
15/32 anonim válasza:
Túl van lihegve a karácsony. megkezdik november elején, december végére (mert akkor van karácsony) beleunok az egész karácsonyosdiba. arra megy az egész, hogy minél többet költs lomokra. sajnálom, hogy idáig jutottunk. MIndig azt hiszem, hogy Mo. egy szegény ország, és milyen rossz az életszínvonal, de hogy ilyenkor mennyi ember tud lenni a plázákban (én ott dolgozom, szóval csitt) és vásárolnak november elejétől....napközben ráadásul, munkaidőben..
16/32 anonim válasza:
Kérem az eget hogy legyen mit ennünk:/
17/32 A kérdező kommentje:
Jó az ilyeneket hallani:)
2011. okt. 10. 15:53
18/32 anonim válasza:
"Túl van lihegve a karácsony. megkezdik november elején, december végére (mert akkor van karácsony) beleunok az egész karácsonyosdiba. arra megy az egész, hogy minél többet költs lomokra. sajnálom, hogy idáig jutottunk. MIndig azt hiszem, hogy Mo. egy szegény ország, és milyen rossz az életszínvonal, de hogy ilyenkor mennyi ember tud lenni a plázákban (én ott dolgozom, szóval csitt) és vásárolnak november elejétől....napközben ráadásul, munkaidőben.."
vanpénze mindenkinek,csak hazudnak.
19/32 habibi válasza:
én azt tervezem, hogy megyek haza, más még nincs tervben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!