1.5-2 éves kislányok anyukája! Mit terveztek karácsonyra ajándéknak? Ötleteket várok!
Ha nem fonod be a póni haját, akkor sem lesz tőle baja a lányodnak, gondolom már nem kajál meg mindent :)
Decemberben lesz 2 éves a lányom, babája, készségfejlesztői van egy halommal. Mesekönyve is van rengeteg, viszont nagyon szereti őket, úgyhogy azt kap majd még jó sokat.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Igazából az én kislányom karácsonykor 17 hónapos lesz, de szeretnék valami "maradandót" vagyis ami tovább érdekli mint mondjuk a tanulókulcsok stb. A szájába vesz még időnként dolgokat, úgy gondolom csak ezért lehet akadály néhány fajta játék (ezért gondoltam a hajfonásra). Járni most kezdett, persze karácsonyra már szaladni fog...
Játékkonyha jó ötlet, már néztem, hogy vannak olyanok amit 18 hóstól ajánlanak (gondolom a mérete miatt)
Készségfejlesztőt is szeretnék, ötelet van esetleg, amit érdemes venni?
Várok még válaszokat, ha van:)
Mindenkinek köszi az eddigieket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!