Mit terveztek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Hogy szokott nálatok zajlani az a három nap? :)2011. okt. 10. 15:37
2/32 A kérdező kommentje:
Már nem annyira Jövőhéten már október közepe aztán november és itt a december is:) Hamar eljön ám:)
2011. okt. 10. 15:39
3/32 anonim válasza:
ennyi erővel a Húsvét is közel van -.-
4/32 anonim válasza:
Nálunk javarészt 24-e az élménydús, sütés főzés díszítés csomagolás...a másik 2 napon meg próbáljuk túlélni h telezabáltuk magunkat 24-én este :D és nézzük a szokásos filmadagot amit minden évben újra és újra játszanak.
5/32 anonim válasza:
Szenteste napján átmegyünk az unokatesómékhoz,ott megkapjuk az ottani ajándékot,jövünk haza itthon megkapjuk a többit.
25. és 26.-án meg az ajándékokat nézegetjük nagyjából egész nap.
16/F
6/32 anonim válasza:
"Nálunk javarészt 24-e az élménydús, sütés főzés díszítés csomagolás...a másik 2 napon meg próbáljuk túlélni h telezabáltuk magunkat 24-én este :D és nézzük a szokásos filmadagot amit minden évben újra és újra játszanak."
nektek telik élelmisszerre?
7/32 A kérdező kommentje:
Első kettő köszi hogy a kérdésre válaszoltatok "-.-
Utolsó nálunk is ez a program körülbelül. Tuti felszedek 3-4 kilót..Imádom a karácsonyi kajákat:) Meg azok a filmek ^^ háát:)
2011. okt. 10. 15:42
8/32 A kérdező kommentje:
15:40-esnek szólt:)
2011. okt. 10. 15:43
10/32 anonim válasza:
Nem értem mit kell pattogni a karácsony körül ilyen korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!