Várjátok már a karácsonyt?
Figyelt kérdés
én igen már alig várom az ünnepeket és a hideg telet már csak 2 hónap ár lassan az ajándékokat kel beszerezni2011. okt. 7. 11:12
31/33 anonim válasza:
én igen, mert akkor megyek hazaaaaa!!!!
33/33 anonim válasza:
Én is várom a karácsonyt. Akkor jönnek haza a lányom és a párja Angliából, ahol mindketten dolgoznak.
Mi a karácsonyt a béke és a szeretet jegyében töltjük el.
De tudom, milyen érzés egy olyan férj és apa mellett, aki azért jön haza, mert bezárt a kocsma és karácsony szenteste kell nevelni a gyerekeket.
Sokáig tűrtem, de amikor a lányom karácsony előtt sírva mondta, hogy ő gyűlöli a karácsonyt, leesett a hályog a szememről.Fogtam magam, összeszedtem a két gyereket és hazaköltöztem a szülői házba.
Hosszú idő óta ez volt a legszebb karácsonyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!