Várjátok már a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Ha igen,miért?Személy szerint én már nagyon várom:)2009. okt. 14. 15:50
1/19 anonim válasza:
Nem. Gyűlölöm az ünnepeket, a karácsonyt főleg.
2/19 anonim válasza:
Én se várom. És pontozzatok le, de unom már, h októberben kezditek már a karácsonyos kérdéseket :/ :D
3/19 anonim válasza:
Én nagyon várom :) Több a készülődés, mint maga az ünnep, de nekem akkor is az év fénypontja :) Úgy lelkileg, mint gyakorlatilag :D Már tervezgetem milyen legyen a dekoráció, meg hasonlók :D Ha vannak ötleteid nem bánnám, ha megosztanád velem is :D
4/19 anonim válasza:
Gondolatban készülődöm:kinek mi a vágya,lassan elkezdem a vásárlást is.Én december elejére mindent megveszek,csak ha nagyon fontos akkor megyeküzlet közelébe.Viszonttele van a puttonyom,hogy mindenszentektől(van ahol már előtte is)karácsonyfa áll,karácsonyi zene szól!A gyerekem az üzletek fáját látja először,nem a miénket,a karácsonyi zene az ünnepekre pedig a púpunkon jön ki!
5/19 A kérdező kommentje:
Szia!:)
Én pont ma kezdtem el gondolkozni rajta h milyen legyen a dekoráció stb...Ma már csináltam egy adag mézessütit:)
Adventi koszorút idén sajátkezüleg akarom készíteni.Sokkal olcsobban jön ki így.
Üvegfestéket is akarok venni és kidekorálni vele az ablakokat!Nem tudom h láttál-e már olyat,de én tavaly vettem jégsprayt.Nagyon szép,csak ráfújod az ablakra és kis jégvirágok jellennek meg az ablakon,meg ugye a szokásos hóspray:)
Kellemes készülődést;)
2009. okt. 14. 16:26
6/19 anonim válasza:
Én azt nem szeretem benne, hogy mindig akkora a felhajtás, ezért sem várom, meg azért sem, hogy akkor már olyan hideg lesz...Meg már nem vagyok kisgyerek, hogy az ajándékok miatt várjam...
7/19 anonim válasza:
Én tavaly adventi koszorút sógyurmából csináltam,temperával festettem,szép gyertyával egyszerű,de nagyszerű!Sütit még csak fejben sütök,de keresgélek,mivel újitsak idén.A jezuska.com szerintem egész jó!
8/19 anonim válasza:
Én nagyon várom! Egy rakat ajándék, jó kaja, suliszünet:D
Már filózok, kinek mit vegyek ajándékba. Meg hogy én mit kérjekXD
A másik nagy kérdés pedig, hogy hol ünnepeljem a szilvesztert.
9/19 anonim válasza:
Én nem várom,mert karácsonykor nem megyünk haza,így idegen országban(Anglia) töltjük az ünnepeket.Ráadásul,mi szokás szerint csak 24-én délelőtt díszítjük a fenyőfát,az angolok már előtte 1-2 héttel,és 24-25-én már bontják is le...Itt kint nem élvezett még ajándékot sem venni,mert tudom,hogy 27-28-án amikor Boxing day van,tudod,hogy szinte mindent 80-90% árengedménnyel veszel...Így az ajándékokat is csak az ünnepek után veszek..Sajnos a karácsonyi hangulat már nem olyan mint régen:(
10/19 anonim válasza:
Én idén különösen várom mert Németországban töltjük:))És ez örök emlék marad és amugy is imádom a karácsonyt a hangulatot az illatokat mindent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!