Várjátok már a karácsonyt?
Mert én már nagyon!:) már csak 3 hónap...
Ha várod, készülsz már rá?Hogyan?
nem mert akkor lesz a szalagavató és nem lesz időm ajándékokat keszíteni/venni a szeretteimnek :(
18/L
Az első karácsonyos kérdés. lassan el fognak szaporodni, a kinek mit vegyek mit süssek főzzek típusú kérdések :)
Kérdésedre válaszolva imádom az ünnep előtti napokat/heteket. Magát a karácsonyt már kevésbé. Akkor már kezdenek lefele csengeni a dolgok.
Az első karácsonyos kérdés. lassan el fognak szaporodni, a kinek mit vegyek mit süssek főzzek típusú kérdések :)
Kérdésedre válaszolva imádom az ünnep előtti napokat/heteket. Magát a karácsonyt már kevésbé. Akkor már kezdenek lefele csengeni a dolgok.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:10
Privát e-mail a válasz írójának
Igen sajnos ezzel én is így vagyok...:/ 2 hónappal előtte már készülök serényen:D, de amint eljön a 24.-e (ráadásul az este 9-10 óra-mi este szoktunk ünnepelni-) már egyből érzem, hogy holnap már nyoma se lesz az egésznek:/ Olyan szomorú hogy pár perc alatt elmúlik ez a mesés ünnep..
Nem. Utálom a karácsonyt (mert 2 éve dec. 23-án halt meg nagypapám). valahogy nem vágyom már a karácsonyra .. 16/l
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:29
Privát e-mail a válasz írójának
Részvétem kedves válaszoló:( Sajnálom, hogy ehhez a sajnálatos eseményhez kell kötnöd ezt a gyönyörű ünnepet:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!