Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Várjátok már a karácsonyt?

Várjátok már a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Mert én már nagyon!:) már csak 3 hónap...

Ha várod, készülsz már rá?Hogyan?

2011. szept. 16. 16:03
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

:) Gyerekkoromban nagyon különleges varázsa volt az ünnepi készülődésnek, ami kamaszkoromra eltűnt. Viszont mióta házas vagyok (2 éve),azóta újra átélem ezt a leírhatatlan örömteli várakozást. Azt szoktam csinálni,hogy év közben mindig felírom egy kis noteszba ha valakinek eszembe jut valami ajándék, vagy egy elejtett fél mondatból megtudom, hogy a másik mire vágyik. Ezek általában nem nagy dolgok. Így nem okoz nagy fejtörést a vásárlás, általában csak választani kell vmit a listából, és célirányos a dolog, nem jár idegeskedéssel, és nem veszünk fölösleges dolgokat. Nem szoktunk sok pénzt költeni, a legtöbbször készítek valamit (pl. birsalmasajtot-ami nagy sztár, vagy játékot varrok a kicsiknek, idén nemezelni fogok).

Tudom még nincs itt az ideje, de nagyon örömteli készülődést mindenkinek! :)

2011. okt. 3. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!