Várjátok már a karácsonyt?
Mert én már nagyon!:) már csak 3 hónap...
Ha várod, készülsz már rá?Hogyan?
"Nem. Utálom a karácsonyt (mert 2 éve dec. 23-án halt meg nagypapám). valahogy nem vágyom már a karácsonyra .. 16/l
"
Kedves válaszoló! Részvétem, nagyon sajnálom ami történt. Ha adhatok egy tanácsot, próbáljátok idővel átértékelni a karácsonyi napokat ami övezi ezt a tragédiát és úgy megélni, hogy nagypapád tiszteletére valóban a szeretet ünnepévé tenni, és mintegy Neki ajánlva, minél bensőségesebben tölteni, az ő tiszteletére állítani a fát, gyújtani az adventi gyertyákat. Hidd el, talán könnyebb lesz az út, mert csak akkor tudsz túllépni a fájdalmadon, ha méltón átengeded magad neki, és egészen más értelmet adni azoknak a napoknak mint az utálat. Emlékezzetek meg róla Karácsony este, és ne szomorkodással töltsd, hanem beszéljetek a legjobb közös élményeitekről, és gondolj arra biztos ha lenéz rátok, nagyon boldog és büszke a családjára.
A karácsonyi hangulatot várom, de a telet rühellem, +5/+10 fok alatt akármilyen vastagon öltözöm és akármennyire aktív vagyok, totál kihülök, megszűnök értelmesen funkcionálni, és mindig összeszedek valami hosszan elhúzódó, fájdalmas, nehezen kezelhető fül/mandula/légúti gyulladást, ami megnehezíti a hangulat élvezetét. Nem szeretem a havat, a latyakot, a jeget, meg azt a sivár, téli, mosogatólészínű eget.
Szóval nem várom, mert olyankor hideg van. Ha szép, őszies/tavaszias lenne az idő, nagyon várnám. :) (Egye fene, Szentestére egy szép esti hóesés is belefér, szigorúan ablakból nézve)
Várom, nem sok karácsonyi hangulatom maradt gyerekkorom óta, de azért jó érzés. Költeni, meg nem kell sokat, mi se szoktunk, felesleges.
Még nem készülök, de egy-két ötlet átfutott rajtam.
22/L
"Nem. Utálom a karácsonyt (mert 2 éve dec. 23-án halt meg nagypapám). valahogy nem vágyom már a karácsonyra .. 16/l
"
részvétem..nagyon rossz lehet . :S
amugy nem ez az első krácsonyos kérdés mert augusztusban láttam egy kérdést hogy mit vegyek karácsonyra a szüleimnek de márt nemtudom hol van.
Hát amugy én nem is tudom,hogy várom-e a karácsonyt.á nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!